Rask Levering
Alltid fri frakt over 1000 kr.
30 dages returrett
Avhent i butikk
Rask Levering
Alltid fri frakt over 1000 kr.
30 dages returrett
Avhent i butikk
  • ...

Inspirasjon og farger til kjøkkenet

Vil du male kjøkkenet, men mangler inspirasjon til nye farger som bringer estetikk inn i rommet? Kanskje et grønt eller grått kjøkken kan være noe for deg?

Ro i kjøkkenet med grønt

Den dempede grønne «English Mist NO.58» gir en naturlig ro til kjøkkenet og passer perfekt sammen med benkeplater i massivt tre og lyse kjøkkendører – eller på selve kjøkkendørene for den saks skyld.

Den grønne fargen, kombinert med gjenstander i både lyse og mørke tresorter, som blant annet kjøkkenredskaper og benkeplate, gir en følelse av nærhet til naturen – og til løken, gulrøttene og tomatene du kommer til å tilberede her.

Et lite tips er også å male reoler i samme farge – det gir en fantastisk flott effekt.

 

Stilfull og klassisk grå

«Neutral Grey 6» skaper en lys og stilfull stemning. 

Dette er en utrolig vakker, nøytral farge som skaper en veldig flott ramme rundt kjøkkenet.

Den er ikke til å overse, og likevel vil den ikke dominere i rommet. Det gir deg en rekke muligheter til å skape nettopp den stemningen av estetikk du kanskje ønsker på kjøkkenet.

Fargen er et perfekt tilskudd til alle slags rom, siden den bevarer den avdempede nyansen og så å si ikke endrer uttrykk, uansett om det er snakk om naturlig eller kunstig lyspåvirkning.

Et godt tips er å utfylle «Neutral Grey 6» med tekstiler og bruksgjenstander i en mer markant farge, som f.eks. bourgogne eller varm oransje, som spiller fantastisk godt sammen med det avdempede grå.

 

En mørk «joker»

Går du etter en mørkere farge til kjøkkenet, kan vi varmt anbefale «Modernisme Grå NO.32» fra vårt stilhistoriske fargekart.

Denne fargen er en mørk grå med en flott, mørkeblå undertone som både fungerer til den skandinaviske interiørstilen og til en mer rå, global og industriell kjøkkenstil, som du kan se i videoen. 

Fargen gir en hyggelig hulestemning og fungerer fantastisk godt i åpne rom og i kjøkkener med godt lysinnfall. På et lite kjøkken med begrenset lysinnfall kan det skje at den mørke fargen får rommet til å virke litt smått og inneklemt.

Når du velger belysning til kjøkkenet eller andre rom malt med Går du etter en mørkere farge til kjøkkenet, kan vi varmt anbefale «Modernisme Grå NO.32», passer det godt å bruke lyspærer med et varmt skjær, siden det gylne lyset spiller flott sammen med den mørke, gråblå fargen når kveldsmørket faller på.