Rask Levering
Alltid fri frakt over 1000 kr.
30 dages returrett
Avhent i butikk
Rask Levering
Alltid fri frakt over 1000 kr.
30 dages returrett
Avhent i butikk
  • ...

Fiona heritage – klassisk tapet fra Fionas egne arkiver

Fiona heritage er de mest toneangivende og vakre klassiske tapetene fra våre arkiver. De er alle inspirert av ulike kunsthistoriske perioder – fra rokokko til art noveau.

Heritage er det beste fra Fionas egen lange historie innenfor tapet. Tapetene er inspirert etter bestemte kunsthistoriske perioder. Noen er lett modernisert, andre er holdt akkurat som de originale Fiona-tapetene.

I våre arkiver har vi funnet de mest toneangivende designene inspirert av ulike kunsthistoriske perioder – fra rokokko til art noveau. 

Resultatet er tapetkolleksjonen Fiona heritage, der man både har trykt opp gamle tapeter og latt seg inspirere av elementer i motivene i de gamle tapetbøkene.

 

Fionas lange historie

Product Manager Anne Mette Jacobsen, som har ansvaret for Fiona wall design, forteller,

- Det finnes ikke så mange i verden med en historie som den Fiona har. Vi har lenge ønsket å vise frem vår lange historie helt tilbake til 1896. I denne tapetkolleksjonen kan vi vise en allsidighet i kunstretninger og varierende tiders inspirasjon.

 

Tapet skaper stemning

I forbindelse med lanseringen av kolleksjonen har Fiona samarbeidet med den anerkjente danske stylisten Uffe Buchard, Creative Director i Darling Creative Studio om uttrykket rundt ”heritage”. 

Uffe Buchard har alltid hatt en svakhet for tapeter og den stemningen de bringer inn i interiøret, og han sier, 

- I øyeblikket ser vi en økende tendens til at boligen skal være langt mer personlig og i høyere grad avspeile hvem som bor i den. Her er tapeter et kjærkomment og enkelt verktøy som kan være med på å signalisere individuell smak og atmosfære. Med vintage-kolleksjonen er det til og med enkelt å få litt nostalgi og historie tilbake inn i hjemmet. Ingen ting er så moderne som det akkurat nå.

Du kan se Fiona heritage online her, eller enda bedre: oppleve de ekte tapetene hos din lokale Flügger farve, som du finner her.