Rask Levering
Alltid fri frakt over 1000 kr.
30 dages returrett
Avhent i butikk
Rask Levering
Alltid fri frakt over 1000 kr.
30 dages returrett
Avhent i butikk
  • ...

Sett farge på hjemmekontoret

Det er mange av oss nå som sitter på hjemmekontor dag ut og dag inn og som kan kjenne på at fargen i rommet påvirker oss mer enn normalt nå som vi oppholder oss der mer enn normalt. For det er faktisk slik at fargene påvirker oss, og det til en stor grad. Om man føler at rommet har en negativ påvirkning på sinnet og at du begynner å bli lei omgivelsene bør du kanskje vurdere å male om veggene. I samarbeid med Skeidar gir vi her våre beste tips.

Når du skal male om et rom, for eksempel et rom du har laget om til et hjemmekontor, kan det være lurt å velge farger ut ifra rommets formål. Fargene har forskjellige egenskaper og måter de påvirker deg på, så det kan være lurt å finne en som passer til akkurat ditt behov. 

De gule fargene gjør oss mer optimistiske og åpner sinnet vårt til å ta innover oss inspirasjon fra det vi finner i omgivelsene rundt oss. 

 

Gulfarger er som grønnfarger, de kan hjelpe oss med konsentrasjonen og virker oppløftende på sinnet.

 

Her er fargene No.37 Tawny Desert på venstre side og 4333 Pale Yellow på høyre side.

Et godt tips til neste gang du skal velge farger er og tenke på hvordan fargene påvirker deg i kropp og sjel. Trenger du hjelp med farge- eller produktvalg står vi klare til å hjelpe deg hos din lokale Flügger farve.