Rask Levering
Alltid fri frakt over 1000 kr.
30 dages returrett
Avhent i butikk
Rask Levering
Alltid fri frakt over 1000 kr.
30 dages returrett
Avhent i butikk
  • ...

Den grønne veggen gir en følelse av natur, ro og kjærlighet til det levende grønne. Det er en kjempeflott fargesetning hvis du ønsker å trekke inn de mange grønne plantene. Den grønne fargen står også godt til alt det grå vi omgir oss med for tiden, og gir f.eks. en grå sofa en litt mer interessant plass i interiøret. 

Det syrinfargede er mykt og har nærmest et snev av nostalgi - den måten å bruke paletten på er utpreget feminin, med et streif av seriøsitet og noe klassisk. Den feminine veggen dempes av de andre, nøytrale fargene i rommet, og du kan med fordel gjøre den mer maskulin og klassisk ved å tilføre tresorter og grønt interiør. 

Hvis du forelsker deg i paletten, så bruk fargene på kryss og tvers. Vi har sørget for at fargene står til hverandre, uansett om du velger en grønn vegg, grå sofa, syrinfarget keramikk eller en helt annen fordeling av fargene. 

Bruk muligheten til å prøve ut effekten av fargene og se dem i virkeligheten i din egen stue med et par fargeprøve fra din lokale Flügger farve.