Rask Levering
Alltid fri frakt over 1000 kr.
30 dages returrett
Avhent i butikk
Rask Levering
Alltid fri frakt over 1000 kr.
30 dages returrett
Avhent i butikk
  • ...

Farger og former i skjønn forening

Sammen med det eksklusive merket Verpan presenterer vi 3 helt unike farger inspirert av Verner Pantons design.

I år ville Verner Panton – en av Danmarks mest anerkjente designere noensinne – fylt 90 år. I den anledning har den danske Verner Panton-produsenten Verpan og Flügger inngått et samarbeid og utviklet 3 unike veggfarger “Metropolitan”, “Rich Orange” og “Globe”.

Fargene er skapt av blant annet fargearkitekt, Anne Christensen. De er nøye utvalgt i forhold til de tekstiler og materialer som Verpan har valgt å bruke i relanseringen av designklassikere som Globen, CloverLeaf, System 123 m.m.

Sammen med Flügger og Verpan har vi skapt 3 karakteristiske veggfarger som hver især kan knytte et rom sammen”, forteller Anne, og fortsetter, “utfordringen var å bygge videre på Verner Pantons fargeunivers, og skape en utfyllende ramme rundt de relanserte designs – og etter mange forsøk i fargelaboratoriet vårt fant vi frem til 3 vakre veggfarger”.

Både Verner Pantons relanserte design og de nye veggfargene kan oppleves i Verpans showroom på Verpan Egeskovvej 29 i Horsens.

I Flügger er vi stolte av å være en del av dette samarbeidet. I forbindelse med relanseringen har Verpan bl.a. samarbeidet med designeren Raf Simons, til daglig kreativ sjef i Calvin Klein, og den eksklusive, danske tekstilprodusenten Kvadrat. Å være en del av dette selskapet inspirerer oss til å fortsette og jobbe beinhardt for alltid å kunne levere produkter og service av høyeste kvalitet.