Sømløs flyt mellom inne- og uterom

Med riktig farge- og produktvalg kan du invitere naturen inn, og skape en sømløs overgang fra inne- til uterom

Slipp lyset inn

Byggestandarden i nye hjem har over tid gått gjennom en stor utvikling. I dag vil mange gjerne ha stor takhøyde, større vindusflater og en åpen planløsning. Selv i eldre hus setter vi Nordmenn inn større vinduer og river ned lettvegger for å skape denne åpne, luftige følelsen.

Naturlig lys utenfra er ikke bare "balsam for sjela", men har også stor påvirkning på hvordan farger oppleves på veggen. Lyset her i nord er kjøligere i undertonene enn det vi ofte ser lenger sør i Europa. Dette kan igjen føre til at fargene oppleves kaldere enn de virker i butikk eller på et bilde.

Omgivelsene utenfor har også stor påvirkning. Solen treffer omgivelsene utenfor, som deretter skinner inn i hjemmene våre. Det kan derfor være lurt å tenke over akkurat det; hva ser du utenfor?

Bruk naturen og dens farger

Farger fra naturen assosieres ofte med det man kaller Nordiske farger, og det er det god grunn til. Vi Nordmenn kjenner til roen man får av en deilig tur i skogen, eller hvor behagelig det er å høre havets sus på stranden. Den samme følelsen vil mange ha i hjemmet, for å koble av i en hektisk hverdag.

Et godt utgangspunkt er derfor å faktisk hente fargeinspirasjon fra naturen. Det kan være i form av blader, skogsbunn, mose, himmel, hav eller trær. Man kan også gå for en spennende tapet. Mange tapetkolleksjoner tar utgangspunkt i naturen mange vekster i sine design. Deretter kan man velge veggfarger fra tapeten, som vil gi en flott helhetsfølelse i hjemmet. Spekteret er stort og mulighetene er mange.
Noe av den flotteste dekoren finner man også utendørs. Man kan også skape dette naturinspirerte uttrykket ved å bringe inn forskjellige sorter av treverk i møblementet og pyntegjenstander. Farge: 5365 Mindful Greige | Listverk: DecoSystems

Kreativ og naturlig dekor

Det er ikke bare farger man kan la seg inspirere av i naturen. Noe av den flotteste dekoren finner man også utendørs. Pynt for eksempel med planter, eller plukk kvister, steiner og mose utenfra. Man kan også skape dette naturinspirerte uttrykket ved å bringe inn forskjellige sorter av treverk i møblementet og pyntegjenstander, eller legge flis i naturtro stil. Her er det bare fantasien som setter grenser!

Flügger informasjon og inspirasjon

Flügger Fargekonsulent

FARGEKONSULENT

Flügger Fargekonsulent

Usikker på hvilke farger og overflatebehandlinger du skal velge? Flügger Fargekonsulenter hjelper deg å prosessen med å transformere din bolig til det avslappende hjemmet det skal være.
Dekso 1 Ultramat -  Når kun det matteste er matt nok og samtidig overraskende vaskbar

Dekso 1 Ultramat - Når kun det matteste er matt nok...

Flügger Dekso serien er basert på 100% akryl og er spesielt kjent for god dekkevne, enkel påføring og en robust, holdbar overflate som gir et flott resultat – hver gang.

DETALE CPH

Kreativ sparkelmaling, farget sparkel, tapet og gulvsystem

DETALE produktene inspirerer til en kreativ og leken prosess og gir deg muligheten til å sette ditt personlige preg på hjemmet ditt.
Innefarger

Innefarger

120 farger til hjemme

Med 120 nye interiørfarger kan det være vanskelig å velge. Få oversikt over de forskjellige fargekategoriene i vårt nye innendørs fargekart her.
Seacliff

Innefarger

Fargetips: Mal en vegg i stuen i en annen farge

Vil du gjerne male en vegg i en annen farge? Finn fargeinspirasjon til boligen her.
Hvid samlet

Innefarger

Hvite farger

Få oversikt over de forskjellige nyansene av hvit, og hva hver av dem kan gjøre.
Eilersen

Innefarger

Nye Eilersen-farger

Vi har enda engang samarbeidet med møbeldesignmerket Eilersen og skapt 3 nye fantastiske farger til Eilersen-fargepaletten.