Kreativ effektmaling, farget sparkel, tapet og gulvprodukt

Gjør-det-selv med DETALE CPH

I Flügger er vi glade for å kunne tilby flotte dekorasjonsprodukter fra danske DETALE CPH, som har som visjon å skape sanslige og levende overflater i hjemmet. Produktene inspirerer til en kreativ og lekende prosess og gir deg mulighet for å sette ditt eget personlige preg på ditt hjem. 

Uten å gå på kompromi med estetikken, er det derfor viktig for DETALE at alle proudkter er designet til gjør-det-selv mennesker.

DETALE CPH har utviklet fargesparkel, effektmaling, tapet og et gulvsystem for deg som ønsker et personlig uttrykk og estetisk karakter.

Kjøp DETALE produkter

Kom godt i gang

Vi gjør deg klar til ditt DETALE prosjekt. Finn instruksjonsvideoer og brukermanualer nedenfor.

Fremgangsmåte og kreativ prosess
Det er ikke kun det endelige resultatet som teller, men også prosessen med å oppnå det. Hos DETALE er den kreative og lekende prosessen viktig, og spesielt der du kan skape noe nytt.

DETALE produktene er velegnet til gjør-det-selv mennesker. Produktene er utviklet med det å gjøre prosessen så lett og brukervennlig som mulig for deg, som vårt primære fokus.

Valg av produkt
Produktene varierer i hvor lang tid det tar for å oppnå det ferdige resultatet. Her en kort beskrivelse av de ulike produktene og deres uttrykk. Hvis du er i tvil, så ta kontakt med en lokal Flügger butikk.

KABRIC – Sparkelbar maling er for deg som ønsker å avslutte prosjektet ditt på en dag! KABRIC er en forening av malingens funksjonelle egenskaper og med sparkelens visuelle egenskaper.  Du får en matt, stoffaktig overflate. Veiledning til KABRIC.

KC14 - Farget sparkel + Topcoat er for deg som har litt mer tid. Resultatet på veggen gir et unik spill og dybde. Veileding til KC14

SPACE - Metallpasta er for deg som ønsker et mindre rustikkt resultat. SPACE gir veggen din en skinnende overflate og et kunstnerisk uttrykk. Veiledning til SPACE.

EDGE – tapetkollektionen for deg som ønsker en taktil og stofflig overflade. Et tidløst design udviklet på Non Woven kvalitet, som gør det enkelt å sette tapeten på veggen. Se kolleksjonen hos din nærmeste forhandler.

Kabric Floor - gulvproduktet for deg som ønsker levnede og personlige gulv. Et enklere og bedre alternativ til mikrosement, hvor du selv kan endre eksisterende eller skape nye gulvoverflater hjemme. 

  KABRIC KC14 SPACE EDGE KABRIC Floor
Beskrivelse Effektmaling Fargesparkel Metallisk pasta Tapet Gulvmaling 
Utføringstid 1 dag 2-3 dager 1-2 dager 1 dag 1-3 dage
Påføringsmetode Pensel/Sparkel Sparkel Sparkel

Lim/
Tapetbørste

Spartel
Overflate Rustikk Glatt Glatt Taktil Glatt
Glansgrad Ultramatt Matt Silkematt Matt Matt/Silkemat
Farger 30 37 12 30 25

Hvordan
Det finnes videomateriale og skriftlige brukerveiledninger til alle produkter fra DETALE. Her kan du se hvordan du påfører de forskjellige produktene og de ulike teknikkene som finnes.

https://youtu.be/Y4kFlK6G6jA

Flügger Fargekonsulent - informasjon og inspirasjon

Tips & Tricks

Matte farger

Mørke farger blir mer sarte på matte overflater. I rom med mye trafikk kan det snart oppstå skinnende områder på veggen hvis du har valgt en matt maling i en mørk farge. For å unngå dette problemet kan du velge en maling med en høyere glans, og som altså er mer blank, til de mer trafikkerte områdene,,som f.eks. en gang eller entre.

Tips & Tricks

Sparkler

Hvis du sparkler små hull, kan du tørke etter med en våt klut, slik at du unngår å slipe når sparkelmassen er tørr.

Tapet

Six Senses - en tapetkolleksjon for sansene

Vår tapetkolleksjon "Six Senses" vil garantert sette et personlig preg på rommet ditt. Tapetene henvender seg til kreative mennesker med estetisk sans – derav navnet "Six Senses".
heritage

Fiona heritage – klassisk tapet fra Fionas egne arkiver

Fiona heritage er de mest toneangivende og vakre klassiske tapetene fra våre arkiver. De er alle inspirert av ulike kunsthistoriske perioder – fra rokokko til art noveau.
Stripes Promo

Tapet

Stripes@HOME: Nordisk tapet med striper til hjemmet

I tapetkolleksjonen Stripes@HOME finner du et stort utvalg av striper i flotte farger.

Videoguide

Nedtaking av tapet: Slik fjerner du gammelt tapet fra veggen

Få gammelt tapet av veggen på en enkel måte, slik at boligen blir klar til sin nye look.
Wall Paper Up

Videoguide

Oppsetting av tapet: Sett opp tapet enkelt og raskt

I videoen demonstrerer vi hvordan du lett setter opp et tapet.