Rask Levering
Alltid fri frakt over 1000 kr.
30 dages returrett
Avhent i butikk
Rask Levering
Alltid fri frakt over 1000 kr.
30 dages returrett
Avhent i butikk
  • ...

KABRIC Floor

Hvis du leter etter et gulvsystem som kombinerer styrke og estetikk, så er KABRIC Floor det perfekte valget. KABRICs innovative system gir et karakteristisk, levende utseende som er perfekt i de aller fleste rom. Og med det brukervennlige påføringssystemet kan du gi gulvene dine et nytt utseende på kort tid. Velg mellom 25 fantastiske, nordiske farger for å skape et rom som virkelig skiller seg ut. Med KABRIC Floor får man det beste fra begge verdener - slitestyrke og stil. Les mer om KABRIC Floor her.

7 produkter
Viser 7 produkter av 7

Hva er KABRIC Floor?

KABRIC Floor er et innovativt gulvbehandlingssystem som kombinerer styrke, estetikk og brukervennlighet. Med KABRIC Floor-systemet kan du gi gulvene dine et nytt utseende med den karakteristiske, levende finishen og vakre nordiske farger.

KABRIC Floor fås i 25 flotte, nordiske nyanser, bla. fargerne Bloody Mary, Vintage Blue og Big Apple.


Hvordan påfører jeg KABRIC Floor?

KABRIC Floor er lett å påføre selv og det kan gjøres i noen få, enkle trinn;

  1. Forbered overflaten;
  2. Påfør primer: Valg av primer avhenger av hvilket underlag KABRIC Floor skal påføres på;
  3. Påfør KABRIC Floor: KABRIC Floor fås i 25 vakre nordiske nyanser;
  4. Påfør lakk: Lakken er avhengig av dine personlige preferanser på glans, slitstyrke og arbeidsprosess. Du kan velge mellom forskjellige KABRIC Floor lakk slik som bruksferdig lakk i Matt og Silkematt, eller 2-komponent lakk med ekstra slitstyrke og Matt finish;
  5. La tørke;