Rask Levering
Alltid fri frakt over 1000 kr.
30 dages returrett
Avhent i butikk
Rask Levering
Alltid fri frakt over 1000 kr.
30 dages returrett
Avhent i butikk
  • ...

Holdbarhet og miljø går hånd i hånd

Hos Flügger vil vi gjøre det enkelt for deg å ta miljøriktige valg. Svanemerket på våre Wood Tex-produkter er din garanti for en gjennomtestet og holdbar trebeskyttelse.

Wood Tex - en miljømerket trebeskyttelse

Ingen ønsker å gå på kompromiss med sluttresultatet. Det vil man ikke gjøre med Flügger Wood Tex. Samtlige produkter, bortsett fra Wood Tex 01 Grunnolje, er svanemerket. For å få lov til å bruke svanemerket på utendørs trebeskyttelse er det stilt en rekke strenge krav til produksjonen og innholde i trebeskyttelsen slik at miljøet skal påvirkes minst mulig.

Det finnes også trebeskyttelser på markedet som er merket med EUs miljøblomst. Vi valgte svanemerket til Flügger Wood Tex fordi det stiller høyere krav til dokumentasjonen av trebeskyttelsens motstandsdyktighet og holdbarhet.

Utendørs trebeskyttelse med svanemerket, som for eksempel Wood Tex, er altså blant de mest miljø- og helsevennlige alternativene i kategorien utendørs trebeskyttelse.

Visste du at...

Det mange ikke vet, er at svanemerket også stiller strenge kvalitetskrav til trebeskyttelsens motstandsdyktighet og holdbarhet. Så selv om det kun kan være et minimalt innhold av kjemikalier i trebeskyttelsen, skal det på ingen måte gå utover produktets kvalitet og holdbarhet.

Det betyr at Flügger Wood Tex trebeskyttelse med svanemerket er blitt grundig testet og dokumentert med tanke på å kunne motstå solens UV-stråler, regn, vind og fukt over en lang periode.

Derfor er vi sikre på å kunne leve opp til dine forventninger når du velger Flügger Wood Tex trebeskyttelse.