Rask Levering
Alltid fri frakt over 1000 kr.
30 dages returrett
Avhent i butikk
Rask Levering
Alltid fri frakt over 1000 kr.
30 dages returrett
Avhent i butikk
  • ...

Sømløs flyt mellom inne- og uterom

Med riktig farge- og produktvalg kan du invitere naturen inn, og skape en sømløs overgang fra inne- til uterom.

 

Slipp lyset inn

Byggestandarden i nye hjem har over tid gått gjennom en stor utvikling. I dag vil mange gjerne ha stor takhøyde, større vindusflater og en åpen planløsning. Selv i eldre hus setter vi Nordmenn inn større vinduer og river ned lettvegger for å skape denne åpne, luftige følelsen.

Naturlig lys utenfra er ikke bare "balsam for sjela", men har også stor påvirkning på hvordan farger oppleves på veggen. Lyset her i nord er kjøligere i undertonene enn det vi ofte ser lenger sør i Europa. Dette kan igjen føre til at fargene oppleves kaldere enn de virker i butikk eller på et bilde.

Omgivelsene utenfor har også stor påvirkning. Solen treffer omgivelsene utenfor, som deretter skinner inn i hjemmene våre. Det kan derfor være lurt å tenke over akkurat det; hva ser du utenfor?

Bruk naturen og dens farger

Farger fra naturen assosieres ofte med det man kaller Nordiske farger, og det er det god grunn til. Vi Nordmenn kjenner til roen man får av en deilig tur i skogen, eller hvor behagelig det er å høre havets sus på stranden. Den samme følelsen vil mange ha i hjemmet, for å koble av i en hektisk hverdag.

Et godt utgangspunkt er derfor å faktisk hente fargeinspirasjon fra naturen. Det kan være i form av blader, skogsbunn, mose, himmel, hav eller trær. Man kan også gå for en spennende tapet. Mange tapetkolleksjoner tar utgangspunkt i naturen mange vekster i sine design. Deretter kan man velge veggfarger fra tapeten, som vil gi en flott helhetsfølelse i hjemmet. Spekteret er stort og mulighetene er mange.

Noe av den flotteste dekoren finner man også utendørs.

Man kan også skape dette naturinspirerte uttrykket ved å bringe inn forskjellige sorter av treverk i møblementet og pyntegjenstander.

Farge: 5365 Mindful Greige | Listverk: DecoSystems

Kreativ og naturlig dekor

Det er ikke bare farger man kan la seg inspirere av i naturen. Noe av den flotteste dekoren finner man også utendørs. Pynt for eksempel med planter, eller plukk kvister, steiner og mose utenfra. Man kan også skape dette naturinspirerte uttrykket ved å bringe inn forskjellige sorter av treverk i møblementet og pyntegjenstander, eller legge flis i naturtro stil. Her er det bare fantasien som setter grenser!