Over en halv million til frivillige organisasjoner

Frivillige lag og foreninger får i disse dager tilbakebetalt 500 000 kroner fra Flügger Andelen.

Alle kunder hos Flügger har muligheten til å støtte sin lokale forening, lag eller korps med sitt kjøp av maling og verktøy gjennom fordelsprogrammet Flügger Andelen. Dette har i 2021 ført til at vi nå betaler ut 500 000 kroner i bonusstøtte til en lang rekke norske frivillige organisasjoner.

– Vi er svært stolte over konseptet vårt. Flügger Andelen er «vinn-vinn-vinn» for medlemmene våre, kundene og butikkene våre, sier Steffen Kristian Eide, konseptansvarlig for Flügger Andelen hos Flügger farve.

Gjennom Flügger Andelen får kunden 20 prosent rabatt på hylleprisen – og ytterligere 5 prosent bonusstøtte går tilbake til foreningen. Konseptet er naturligvis helt gratis for medlemmene. 

Stadig flere medlemmer

Flügger Andelen har snart 900 medlemmer. Alt fra skolekorps, lokale Røde Kors-avdelinger og idrettslag på både barne- og elitenivå, til Sykehusklovnene, Stiftelsen Norsk Luftambulanse og ulike dyrevernsorganisasjoner.

– Det er veldig gledelig å se at konseptet blir mer kjent og at stadig flere foreninger knytter seg til programmet hvert år, sier Eide.

– Vi gjennomfører i disse dager over 820 utbetalinger av alt fra mindre beløp til over 15 000 kroner til foreninger av alle størrelser. Det er en sann glede å få ringe rundt til lederne av de ulike foreningene å få fortelle den gode nyheten, sier han.

Slik aktiverer du klubben din.

Suksessen videreføres i Norden

Flügger Andelen ble lansert av Flügger Norway i 2017 og har siden starten bidratt med over 2,5 millioner kroner til frivillige organisasjoner. Fordelsprogrammet er blitt en suksess i Norge, og nå har Flügger Andelen fått et godt fotfeste i både Island, Sverige og Danmark.

– Vi i Flügger er opptatt av å bidra til samfunnet. Vi ser hvor glade mottagerne blir, og hvilken enorm nytte pengene gjør for dem som trenger det mest. Vi vil gjerne oppfordre alle i bransjen til å gjøre det samme, sier Rolf Gjølberg, Country Manager i Flügger Norway. 

Mer om Flügger Andelen

Dette er Flügger Andelen

FLÜGGER ANDELEN

Dette er Flügger Andelen

Her kan du lese om Flügger Andelen.
Materiell til Flügger Andelen

FLÜGGER ANDELEN

Materiell til Flügger Andelen

Her kan du last ned materiell til Flügger Andelen.

FLÜGGER ANDELEN

Aktiver foreningen

Slik blir du medlem av Flügger Andelen
Betingelser

FLÜGGER ANDELEN

Betingelser

Les betingelsene for Flügger Andelen.

FLÜGGER ANDELEN

Hvordan få mest mulig utbetalt bonusstøtte?

Her har vi samlet våre beste tips for hvordan du kan få mest mulig bonusstøtte
Flügger støtter din klubb

FLÜGGER ANDELEN

Flügger støtter din klubb

Nå kan du være med å støtte foreningen, samtidig som du får rabatt på maling hos Flügger.
Motta supertilbud rett på mobilen

Motta supertilbud rett på mobilen

Nå kan du få beskjed på SMS hver gang vi kjører ekstra tilbud for medlemmer av din forening. Handle til rabattert pris, samtidig som du støtter foreningen i ditt hjerte.