400 000 kroner til lokale idrettsklubber og foreninger

I januar er det utbetaling til medlemmer av Flügger Andelen. Konseptet gir minst 20 prosent rabatt til medlemmene, og samtidig minst 5% støtte tilbake til klubbene og foreningene.

Flügger Andelen: Vi støtter din klubb

En rekke norske idrettsklubber og foreninger kan nå se frem til å motta støtte fra Flügger.

I januar er det nemlig utbetaling i det landsdekkende konseptet Flügger Andelen, hvor over 400 000 kroner blir fordelt til de registrerte klubbene.

Minst 20 prosent rabatt til medlemmer

Siden etableringen av Flügger Andelen i august 2017 har medlemmer i de registrerte klubbene kunnet kjøpe varer i Flüggers butikker med minst 20 prosent rabatt.

Samtidig får klubbene hvert år utbetalt minst fem prosent av medlemmenes kjøp i støtte. 

- Ideen til Flügger Andelen kommer fra dugnadsånden og engasjementet rundt barne- og breddeidretten. Vi diskuterte hvordan vi kunne engasjere alle de flotte menneskene i og rundt de lokale klubbene. Vi kom da på ideen om å gi rabatt, samt mulighet for å støtte klubben i sitt hjerte, forteller Steffen Eide, konseptansvarlig for Flügger Andelen. 

Frivillighet fungerer

Hverken klubbene eller deres medlemmer forplikter seg til noe når de blir en del av Flügger Andelen. Og nettopp denne frivillige tilgangen mener Country Manager i Flügger Norge, Rolf Gjølberg, utgjør konseptets suksess. 

- Vi er stolte av å utgjøre en forskjell for de idrettslag og foreninger som mange benytter i hverdagen, og det er fantastisk å tenke på at medlemmene spenner fra eliteklubber til speiderforeninger, barneteatre og hundeklubber. Klubbene kan kjøpe nytt utstyr, medlemmene får rabatt, og Flügger får forhåpentligvis flere kunder. Det er win, win, win. Nå gleder vi oss til å registrere enda flere klubber og foreninger i tiden fremover, forteller en entusiastisk Rolf Gjølberg

Slik aktiverer du klubben din.

Flere artikler

Tips & Tricks

Fargeforskjellene

Ønsker du å veksle mellom farger fra rom til rom på en elegant og harmonisk måte, må du passe på at fargeforskjellene er markante nok til at de faktisk oppleves.

Tips & Tricks

Fuktinnhold i treet

Treet skal være tørt nok, med maksimalt 15 % fuktinnhold - mål med en fuktmåler
Green Nature Promo

Innefarger

Gjør boligen din til en oase

Fargesammensetninger kan være vanskelige, og derfor ender det ofte med hvite vegger. Les hvordan du kan gjøre hjemmet ditt fargerikt med inspirasjon fra naturen.
Seacliff

Innefarger

Fargetips: Mal en vegg i stuen i en annen farge

Vil du gjerne male en vegg i en annen farge? Finn fargeinspirasjon til boligen her.

Fokus

Kombiner tapet og farger på barnerommet

Skap et kreativt miljø på barnerommet. Kombiner maling med tapet fra vår barnekolleksjon Little World, og skap et rom som innbyr til lek og kreativitet.
Colourcom

Innefarger

Populære farger akkurat nå

Med “Tidens farger” fra vårt nye innendørs fargekart byr vi på 20 helt unike farger til hjemmet.
Garage promo

Utefarger

En kjærlig hånd om garasjen

Hus og garasje behøver ikke ha samme farge for å utfylle hverandre.