Rask Levering
Alltid fri frakt over 1000 kr.
30 dages returrett
Avhent i butikk
Rask Levering
Alltid fri frakt over 1000 kr.
30 dages returrett
Avhent i butikk
  • ...

Over fire millioner til frivillige organisasjoner

Fra konseptet startet har frivillige lag og foreninger fått tilbakebetalt over 4 000 000 kroner fra Flügger Andelen.

Alle kunder hos Flügger har muligheten til å støtte sin lokale forening, lag eller korps med sitt kjøp av maling og verktøy gjennom fordelsprogrammet Flügger Andelen. Dette har ført til at vi årlig betaler ut over 800 000 kroner i bonusstøtte til en lang rekke norske frivillige organisasjoner.

– Vi er svært stolte over konseptet vårt. Flügger Andelen er «vinn-vinn-vinn» for medlemmene våre, kundene og butikkene våre, sier Steffen Kristian Eide, konseptansvarlig for Flügger Andelen hos Flügger farve.

Gjennom Flügger Andelen får medlemmer, venner og familie 20 prosent rabatt på hylleprisen – og ytterligere 5 prosent bonusstøtte går tilbake til foreningen. Konseptet er naturligvis helt gratis for både foreningen og medlemmene. 

Stadig flere medlemmer

Flügger Andelen har snart 1 000 medlemmer. Alt fra skolekorps, lokale Røde Kors-avdelinger og idrettslag på både barne- og elitenivå, til Barnekreftforeningen, Sykehusklovnene, Stiftelsen Norsk Luftambulanse og ulike dyrevernsorganisasjoner.

– Det er veldig gledelig å se at konseptet blir mer kjent og at stadig flere foreninger knytter seg til programmet hvert år, sier Eide.

– Vi gjennomfører i disse dager nærmere 1 000 utbetalinger av alt fra mindre beløp til over 50 000 kroner til foreninger av alle størrelser. Det er en sann glede å få ringe rundt til lederne av de ulike foreningene å få fortelle den gode nyheten, sier han.

Slik aktiverer du klubben din.

Suksessen videreføres i Norden

Flügger Andelen ble lansert av Flügger Norway i 2017 og har siden starten bidratt med over 4 millioner kroner til frivillige organisasjoner. Fordelsprogrammet er blitt en suksess i Norge, og nå har Flügger Andelen fått et godt fotfeste i både Island, Sverige og Danmark.

– Vi i Flügger er opptatt av å bidra til samfunnet. Vi ser hvor glade mottagerne blir, og hvilken enorm nytte pengene gjør for dem som trenger det mest. Vi vil gjerne oppfordre alle i bransjen til å gjøre det samme, sier Rolf Gjølberg, Country Manager i Flügger Norway.