Six Senses - en tapetkolleksjon for sansene

Vår nye tapetkolleksjon spenner bredt og vil tiltale alle med kreative anlegg. 6 mønstre i 6 forskjellige farger som vil appellere til sansene – det er Six Senses.

Kolleksjonen

Kolleksjonen består av 36 iøynefallende tapeter som er delt inn i 6 mønstre med 6 forskjellige farger – fra det nøytrale til det markante. De 6 mønstrene er delt inn i følgende serier: Illusion, Aroma, Jazzy, Softness, Soundless og Infinity.

Forelsker du deg i et mønster finnes det i 6 forskjellige farger, så du er sikker på å finne den tapeten som passer perfekt til din innredningsstil.

Kolleksjonens 6 mønstre

Kolleksjonens 6 mønstre

Markante mønstre 

Tapetene i Six Senses passer perfekt i private hjem såvel som kontorer, butikker og hoteller.

Kolleksjonen har større mønstre og mer markante farger enn tidligere kolleksjoner. Det betyr at tapetene fungerer perfekt som dekorasjon på endevegger i rom hvor det er brede vegger og høyt under taket.

Tapetene vil være et perfekt innslag i den moderne boligen som mangler litt edge, men kan også brukes til å skape et skille mellom det klassiske og det moderne.

Skapernes favoritter

Skaperne av Six Senses; designer Maciej Wojcicki, eier av Flügger Ulf Schnack og produktmanager i Flügger Anne Mette Jacobsen, er hver og en blitt bedt om å velge ut 3 av deres personlige favoritter i kolleksjonen. De 9 utvalgte tapetene kan du se her.

En kombinasjon av teknikk og sjel

Det har vært jobbet intensivt med flere forskjellige teknikker og effekter som skiller seg fra andre tapetkolleksjoner. 

Designeren bak kolleksjonen, Maciej Wojcicki, forteller her mer om teknikker og effekter i kolleksjonen:

«På enkelte tapeter er det brukt en type rå sandkorn, noe som gir tapetet en 3D-lignende effekt. I andre jobbes det med for eksempel glimmer samt metall-, gull- og sølveffekter», forklarer Maciej.

«Teknikkene og effektene som er brukt i mønstrene gjør at de vil oppleves svært forskjellig, alt ettersom hvor lysinnfallet kommer fra. For eksempel betyr glimmereffekten i utvalgte tapeter at lyset reflekteres forskjellig. Dette skaper en levende tapet», avslutter han

I produksjonen av Six Senses er det arbeidet intenst med skygger og toner i tapetene. Det tilfører en ekstra dimensjon av dybde og sanselighet til kolleksjonen, og når du betrakter tapetene en for en, merker du virkelig håndverket og engasjementet bak.

Opplev hele kolleksjonen i din lokale Flügger farve-butikk.

Flügger Fargekonsulent - informasjon og inspirasjon

Tips & Tricks

Matte farger

Mørke farger blir mer sarte på matte overflater. I rom med mye trafikk kan det snart oppstå skinnende områder på veggen hvis du har valgt en matt maling i en mørk farge. For å unngå dette problemet kan du velge en maling med en høyere glans, og som altså er mer blank, til de mer trafikkerte områdene,,som f.eks. en gang eller entre.

Tips & Tricks

Sparkler

Hvis du sparkler små hull, kan du tørke etter med en våt klut, slik at du unngår å slipe når sparkelmassen er tørr.
heritage

Fiona heritage – klassisk tapet fra Fionas egne arkiver

Fiona heritage er de mest toneangivende og vakre klassiske tapetene fra våre arkiver. De er alle inspirert av ulike kunsthistoriske perioder – fra rokokko til art noveau.
Stripes Promo

Tapet

Stripes@HOME: Nordisk tapet med striper til hjemmet

I tapetkolleksjonen Stripes@HOME finner du et stort utvalg av striper i flotte farger.

Videoguide

Nedtaking av tapet: Slik fjerner du gammelt tapet fra veggen

Få gammelt tapet av veggen på en enkel måte, slik at boligen blir klar til sin nye look.
Wall Paper Up

Videoguide

Oppsetting av tapet: Sett opp tapet enkelt og raskt

I videoen demonstrerer vi hvordan du lett setter opp et tapet.