Tapet

Hos Flügger finner du et stort utvalg av flotte tapeter fra sterke produsenter som DETALE CPH og Fiona. Du kan fritt velge blant våre mange flotte designtapeter, som hver har sitt eget unike motiv, farge og mønster. Du finner også sagflistapet, tapetfjerner og tapetlim på denne siden. Les mer om tapeter her.

FIONA tapeter

EDGE tapeter

Gi veggene et løft med en vakker veggbekledning fra DETALE

EDGE-tapetene henter stor inspirasjon fra byens minimalisme og urbane uttrykk – en stil hvis popularitet bare har økt de siste årene. EDGE består av seks forskjellige tapetkolleksjoner, som hver varierer i stil og farge.

Rent estetisk er det klare forskjeller mellom DETALEs forskjellige tapeter, men det konsekvente, minimalistiske uttrykket (som er DETALEs kjennetegn) er umiskjennelig.

Det er ingen begrensninger på hvordan du kan bruke et EDGE-tapet fra DETALE i hjemmet ditt. EDGE kan brukes på soverommet, stuen, entreen eller til og med et fjerde rom.

Designtapet fra Fiona i non-woven kvalitet

Danske Fiona er en av de eldste og mest prestisjetunge tapetprodusentene i Europa. Selskapet, som i dag er en del av Flügger-konsernet, ble grunnlagt i 1897 på Fyn, så det er med andre ord en svært tradisjonell tapetprodusent. Fionas vakre tapeter er både dypt originale og nyskapende, både når det gjelder design og kvalitet, og inspirasjonen kommer direkte fra de nordiske fargene og lyskildene, noe som tydelig gjenspeiles i tapetene.

Nesten alle Fiona-tapeter er i ikke-vevd kvalitet. Det betyr at de har en front som er laget av papir, mens baksiden er laget av filt. Det gjør også oppsettet enkelt og raskt, noe som er en klar fordel hvis du har andre ting på agendaen.

Fiona-tapetene er også lett å vaske. Dette betyr at du enkelt kan rengjøre dem med en klut hvis det har samlet seg støv, skitt, fett og skitt. Dette gjør også at tapetene varer lenger og er lettere å vedlikeholde over tid.

Slik fjerner du bakgrunnsbilde - en trinn-for-trinn-veiledning

  • Begynn med å dekke gulvet og overflatene med maskeringstape, tape og plast.
  • Bruk en tapetskrape eller en bred sparkel for å fjerne det første laget med tapet.
  • Påfør tapetfjerner og skrap etterpå med en bred sparkel/tapetskrape for å fjerne siste rest av tapet og lim. Husk å gi tapetfjerneren tid til å myke opp de inntørkede restene.
  • Rengjør deretter veggen for skitt og skitt.
  • La veggen tørke - etter det er du klar til å sparkle helt eller sette opp ny tapet.