Rask Levering
Alltid fri frakt over 1000 kr.
30 dages returrett
Avhent i butikk
Rask Levering
Alltid fri frakt over 1000 kr.
30 dages returrett
Avhent i butikk
  • ...

INTERIØR FARGEKOLLEKSJON

4 MOODS  |  18 HARMONIER  |  72 FARGER

Farger inspirerer oss. De øker appetitten på livet og skjerper oppmerksomheten vår.

Farger omringer oss hver eneste dag, og påvirker hvordan vi oppfører oss, hva vi føler og hva vi gjør.

Den perfekte nyansen av lilla på et kontor, kan få kreativiteten til å blomstre og oppfordre til nye måter å tenke på. En dempet blåtone på soverommet vil påvirke oss til en lenger og dypere søvn. Å velge en klar rødfarge vil skifte fokuset i rommet til noe helt nytt!

Vår nye fargekolleksjon er her for å hjelpe deg i søken etter fargene som best omfavner ditt liv. Du trenger kun å spørre deg selv; hvilket humør og energi ønsker du å illustrere med farger?

Les videre og oppdag vår nye Interior Color Collection. Eller klikk her for å se de 72 fargene.

4 MOODS

Atferdsvitenskapen påpeker stadig sammenhengen mellom farger og følelser. Farger styrker våre bånd med andre mennesker. Farger kan legge til eller trekke fra i en gitt situasjon. Og farger påvirker måten du jobber i eller bruker et rom. Sammen med fargeforskerne hos PEJ Gruppen har vi håndplukket 72 farger som vil hjelpe deg å skape atmosfæren du ønsker i et rom.

Den spesielle, beroligende følelsen vi opplever når man er omringet av naturen grønne nyanser. Den energirike effekten man får av skarpere fargetoner. Den tankevekkende følelsen man får av en varm lillanyanse.

Vi velger våre farger med estetikk og trender i tankene, men tar også i betraktning hvordan fargene påvirker et hjem og våre sinn. Vi har derfor fordelt fargene våre inn i:

4 moods depending on their influence

POSITIVE / positive

18 FARGEHARMONIER

Ønsker du å kombinere mer enn én farge i rommet?

 

Å bringe farger inn i hjemmet kan føles vanskelig. Du lurer kanskje på om en nyanse passer med en annen, om fargen får rommet til å oppleves større eller mindre, eller om fargen passer din personlige stil…

Vi har utviklet dette fargekartet for å gjøre fargevalget enklere for deg. Hver kolonne i fargekartet består av 4 farger som harmonerer både estetisk og terapeutisk. På den måten kan du enklere finne farger som matcher hverandre og skape den atmosfæren du ønsker.

Sjekk ut de 18 fargeharmoniene i fargekartet hvis du er på jakt etter inspirasjon. Kanskje blir en Focused fargeharmoni perfekt på hjemmekontoret?

72 FARGER

Klikk på det mood (stemning) du ønsker å se nærmere på. Lær mer om fargene og hvordan de påvirker oss. Og få ideer til hvor og hvordan du kan bruke dem.