Interior Color Collection: POSITIVE mood

Våre 20 POSITIVE farger er designet for å påvirke oss på en oppløftende måte, og øke optimismen i hjemmet. Man kan velge én eller flere av de nye POSITIVE fargene, som er fargerike samtidig som de bærer et mykt preg. Fargene inspirerer til bevegelse, aktivitet og nye måter å tenke på.

Ta med POSITIVE fargene inn i rom der du ønsker å sosialisere deg med andre, enten du har sosiale sammenkomster, leker med barna, eller hvor du ønsker å uttrykke deg kreativt gjennom matlaging eller kreative prosjekter. Dette kan være rom som spisestue, lekerom, kjøkken, gang eller hobbyrom. Men til syvende og sist er det ikke rommet, men du som bestemmer hvilken stemning som skal prege rommet.

Ønsker du å kombinere mer enn én farge i rommet? De 5 fargeharmoniene i vår POSITIVE mood (energetic, optimistic, adventurous, creative og playful), vil forhåpentligvis inspirere deg og gjøre fargevalget til en enkel og morsom prosess. Ikke la veggene begrense deg. Det er så mange andre overflater som kan males, f.eks. bordplater, tak, dører, vinduskarmer, møbler osv. En kombinasjon av POSITIVE fargene kan forsterke stemningen du ønsker å skape, og gjøre uttrykket personlig og unikt.

Bestill fargeprøver med de nye fargene HER

ENERGETIC

OPTIMISTIC

ADVENTUROUS

CREATIVE

PLAYFUL