Kreativ effektmaling og farget sparkelmasse - DETALE CPH

I Flügger er vi glade for å kunne tilby de flotte dekorasjonsproduktene fra DETALE CPH, som har som visjon å skape sanselige og levende overflater i hjemmet. Produktene inspirerer til en kreativ og lekende prosess og gir deg mulighet til å sette ditt personlige preg på hjemmet. Det er derfor viktig for DETALE at alle produktene deres er utviklet for gjør-det-selv mennesker, uten av det går på kompromiss av det estetiske. Se flere bilder og beskrivelser av produktene her.

Kom godt i gang

Vi gjør deg klar til ditt DETALE prosjekt. Finn instruksjonsvideoer og brukermanualer nedenfor.

Fremgangsmåte og kreativ prosess
Det er ikke kun det endelige resultatet som teller, men også prosessen med å oppnå det. Hos DETALE er den kreative og lekende prosessen viktig, og spesielt der du kan skape noe nytt.

DETALE produktene er velegnet til gjør-det-selv mennesker. Produktene er utviklet med det å gjøre prosessen så lett og brukervennlig som mulig for deg, som vårt primære fokus.

Valg av produkt
Produktene varierer i hvor lang tid det tar for å oppnå det ferdige resultatet. Her en kort beskrivelse av de ulike produktene og deres uttrykk. Hvis du er i tvil, så ta kontakt med en lokal Flügger butikk.

KABRIC – Sparkelbar maling er for deg som ønsker å avslutte prosjektet ditt på en dag! KABRIC er en forening av malingens funksjonelle egenskaper og med sparkelens visuelle egenskaper.  Du får en matt, stoffaktig overflate. Veiledning til KABRIC.

KC14 - Farget sparkel + Topcoat er for deg som har litt mer tid. Resultatet på veggen gir et unik spill og dybde. Veileding til KC14

SPACE - Metallpasta er for deg som ønsker et mindre rustikkt resultat. SPACE gir veggen din en skinnende overflate og et kunstnerisk uttrykk. Veiledning til SPACE.

Hvordan
Det finnes videomateriale og skriftlige brukerveiledninger til alle produkter fra DETALE. Her kan du se hvordan du påfører de forskjellige produktene og de ulike teknikkene som finnes.