Rask Levering
Alltid fri frakt over 1000 kr.
30 dages returrett
Avhent i butikk
Rask Levering
Alltid fri frakt over 1000 kr.
30 dages returrett
Avhent i butikk
  • ...

Flügger FAQ

 

Er kundeservice åpent?

Kundeservice er åpent som normalt. Du kan nå oss mandag-fredag kl 08.30-15.30 på tlf 23 30 21 90 eller på e-post kundeserviceno@flugger.com

 

Hvordan kan jeg handle hos Flügger?

Du er alltid hjertelig velkommen til våre butikker, men du kan også bestille produkter til levering ved å ringe din lokale butikk eller bestille i nettbutikken på flugger.no

 

Hvor kan jeg bestille fargeprøver?

Fargeprøver kan enkelt bestilles hjem i ønsket farge her:

 

Hvilke farger kan vi blande?

I vår nettbutikk kan du bestille alle Flüggers egne farger samt. NCS farger, mens i våre butikker kan vi blande mange tusen fargenyanser, fra både våre egne og andre leverandørers fargekart.

 

Hvordan finne riktig farge?

Det finnes et uendelig stort utvalg av farger der ute. Ser du etter inspirasjon for å prøve noe nytt, eller er usikker på hvilke farger som kan passe i rommet du skal pusse opp? Her har vi samlet gode tips og fargeinspirasjon til ulike rom:

 

Hvordan få hjelp med farger hos Flügger?

Hos Flügger farve har vi over 20 fargekonsulenter. De har gjennomgått en videreutdannelse i fargepsykologi og fargesammensetning. De vet hvordan farger påvirker oss, hva lyssetting og omgivelser gjør med fargene og hvordan man bør tenke på hjemmets helhet når man fargesetter. Dette har gitt dem det beste utgangspunktet for å ha en unik og kunnskapsrik tilnærming til hvert nye hjem de fargesetter. Hver mandag-torsdag kl 17-20 kan du chatte helt gratis med en fargekonsulent her på flugger.no. Du kan selvsagt også ta turen innom en av våre butikker og få veiledning av en av våre dyktige ansatte.

 

Hvordan velger jeg glans i nettbutikken?

Alle malinger hos Flügger har en grad av glans. Du kan alltid bruke filterfunksjonen til å sortere etter ønsket glansgrad. Vi har maling i hele spekteret fra ultramatt til blank.

 

Hvilken maling kan jeg bruke på møbler og/eller skapfronter?

Vi anbefaler at overflaten mattslipes, grunnes med Flügger Interior Fix Primer og males med 1-2 strøk Flügger Interior High Finish. Denne finishmalingen kommer i glansgrad 5, 20, 50 og 90 slik at du kan velge den som passer din smak best.

 

Hvor finner jeg miljømerkede produkter på hjemmesiden?

Flügger er på en omfattende reise med sikte på å være en miljø- og energivennlig produsent av malervarer. Hvis du vil finne produkter innenfor maling som har et miljømerke, finner du miljømerket på Flüggers hjemmeside under hvert produkt. Du kan også benytte deg av filter funksjonen. Du finner filter funksjonen under produktkategori sidene. Bruk «Miljø/Sertifisering» filteret. Vi har svanemerket maling og maling som er merket med EU-Ecolabel miljøblomsten.

 

Hvordan benytter jeg meg av min OBOS medlemsfordel?

Du kan enkelt vise frem ditt OBOS medlemsbevis i OBOS appen til en Flügger ansatt i våre butikker, eller bruke rabattkoden obos i nettbutikken vår.

 

Hvordan benytter jeg meg av min boligbyggerlag medlemsfordel?

Du kan enkelt vise frem ditt medlemsbevis i app til en Flügger ansatt i våre butikker, eller betale med registrert betalingskort.

 

Hva er Flügger Andelen?

Flügger Andelen konseptet fungerer på samme måte som grasrotandelen til Norsk Tipping, hvor vi tilbyr 20% rabatt på alt av maling og verktøy i alle våre Flügger farve butikker. I tillegg til dette gir vi yttligere 5% tilbake til foreningen. Konseptet er naturligvis helt gratis! Det eneste medlemmer, familie og venner trenger å si i våre butikker, er hvilken forening de ønsker å registrere kjøpet sitt på.