Farger skapt av Flügger for Eilersen

Når Eilersen og Flügger går sammen, blir boligen din enda flottere

Et rom i harmoni er et rom hvor møbeldesign og veggfarger passer sammen. Der de spiller sammen som to musikere i verdensklasse som understøtter og fremhever hverandre i perfekt samspill.

Tre veggfarger 

Det rommet har Eilersen og Flügger gått sammen for å skape, slik at du også kan få det hjemme hos deg selv.

Sammen har vi utviklet tre veggfarger som er skreddersydd til Eilersen design. De tre fargene heter

  • Eilersen Como
  • Eilersen Antwerpen
  • Eilersen Genéve

De er utviklet og nøye utvalgt for å skape den perfekte matchen mellom møbeldesign og veggfarge i hjemmet ditt.

De tre Eilersen farger

Flügger Fargekonsulent - informasjon og inspirasjon

Tips & triks

Fargeforskjellene

Ønsker du å veksle mellom farger fra rom til rom på en elegant og harmonisk måte, må du passe på at fargeforskjellene er markante nok til at de faktisk oppleves.

Tips & triks

Pigment

Når du maler med mørke farger, er det viktig at du får snudd pigmentene samme vei. Når du er ferdig med en vegg, tar du rullen og går over veggen i samme retning, f.eks. ovenfra og ned (ikke opp og ned). De mørke pigmentene er nemlig mye tydeligere enn de lyse, og på den måten får du en ensartet overflate uten ”baner” i malingen.
cc_int16_wall_04

Innefarger

120 farger til hjemmet

Med 120 nye interiørfarger kan det være vanskelig å velge. Få oversikt over de forskjellige fargekategoriene i vårt nye innendørs fargekart her.
green_Nature_promo

Innefarger

Gjør boligen din til en oase

Fargesammensetninger kan være vanskelige, og derfor ender det ofte med hvite vegger. Les hvordan du kan gjøre hjemmet ditt fargerikt med inspirasjon fra naturen.
Svane_eco_promo

Velg miljømerket maling

Se etter svanemerket eller EU-blomsten neste gang du handler inn til maleprosjektet ditt. Det er nemlig bra for både deg og miljøet.
Verpan_color_02

Innefarger

Farger og former i skjønn forening

I 2016 ville designeren Verner Panton fylt 90 år. I den forbindelse har vi, i samarbeid med Verpan, utviklet 3 nye veggfarger inspirert av Verner Pantons arbeid.
Eilersen_promo

innefarger

Nye Eilersen-farger

Vi har enda engang samarbeidet med møbeldesignmerket Eilersen og skapt 3 nye fantastiske farger til Eilersen-fargepaletten.