Little World - hva drømmer du om?

Drøm deg langt ut i rommet, høyt opp på den store teaterscenen eller dypt inn i de grønne skoger. Med den nye tapetkolleksjon ”Little World” er alt mulig.

Video Alt

Jeg ønsker å ta dere med til en verden full av farger, drømmer og det umulige”.

Dette sier Dominika Cierplikowska – designeren bak den nye barnetapetkolleksjonen fra Fiona – i sin presentasjon av ”Little World”.

Kolleksjonen illustrerer den eventyrlige og uskyldige verdenen slik barn opplever den – der virkelighet og fantasi smelter sammen.

Barnerom med stil

Nå er det slutt på at barnerom ikke passer til stilen i resten av hjemmet.

Tapetene er stilfulle med sine avdempede farger. Og kombinasjonen med klassiske møbler og leketøy skaper estetisk flotte barnerom som inspirerer både barn og voksne.

Naturen som inspirasjon

Dominika er selv vokst opp i tett kontakt med naturen, og illustrasjonene hennes er derfor ofte inspirert av dyremotiver og naturlige farger.

Hennes personlighet og fantasi skinner gjennom i hver eneste blyantstrek på de mange illustrasjonene. 

Slipp løs ditt indre barn

Med kolleksjonen utfordrer Dominika oss voksne til å finne tilbake til vårt indre barn og slippe løs fantasien på barnerommet.

Med ”Little World”-kolleksjonen blir du invitert inn til en eventyrlig verden der alt er mulig.

Tapetene selges i Flügger farve-butikker.

Flere artikler

Tips & triks

Slitesterk maling i barnerommet

Til veggene i barnerommet bør du velge en slitesterk maling som kan tåle all den morsomme barneleken. Flutex 10 er robust nok til å kunne motstå noe slitasje, og du kan vaske av den uten å ødelegge utseendet

Tips & triks

Pigment

Når du maler med mørke farger, er det viktig at du får snudd pigmentene samme vei. Når du er ferdig med en vegg, tar du rullen og går over veggen i samme retning, f.eks. ovenfra og ned (ikke opp og ned). De mørke pigmentene er nemlig mye tydeligere enn de lyse, og på den måten får du en ensartet overflate uten ”baner” i malingen.
murtapet01_16_9

Tapet

Mursteinstapet

Få et mursteinstapet i hjemmet og skap en røff atmosfære i stua eller på soverommet. Tapetene fås i både lyse- og mørkegrå utgave, og passer til de fleste innredningsstiler.

sixsenses_16_9

Tapet

Six Senses - en tapetkolleksjon for sansene

Vår tapetkolleksjon "Six Senses" vil garantert sette et personlig preg på rommet ditt. Tapetene henvender seg til kreative mennesker med estetisk sans – derav navnet "Six Senses".
WallPaperDown

Videoguide

Nedtaking av tapet: Slik fjerner du gammelt tapet fra veggen

Få gammelt tapet av veggen på en enkel måte, slik at boligen blir klar til sin nye look.
Little_world_balloon03

Fokus

Kombiner tapet og farger på barnerommet

Skap et kreativt miljø på barnerommet. Kombiner maling med tapet fra vår barnekolleksjon Little World, og skap et rom som innbyr til lek og kreativitet.
WallpaperUp

Videoguide

Oppsetting av tapet: Sett opp tapet enkelt og raskt

I videoen demonstrerer vi hvordan du lett setter opp et tapet.