Sommerfarger til stuen

Vi har satt sammen vårt forslag til en stilsikker og estetisk sommerfargepalett til stuen, soverommet, kjøkkenet m.m. - se mer her.

Her finner du to forslag til hvordan paletten kan brukes i stuen.

Den grønne veggen gir en følelse av natur, ro og kjærlighet til det levende grønne. Det er en kjempeflott fargesetning hvis du ønsker å trekke inn de mange grønne plantene. Den grønne fargen står også godt til alt det grå vi omgir oss med for tiden, og gir f.eks. en grå sofa en litt mer interessant plass i interiøret. 

Det syrinfargede er mykt og har nærmest et snev av nostalgi - den måten å bruke paletten på er utpreget feminin, med et streif av seriøsitet og noe klassisk. Den feminine veggen dempes av de andre, nøytrale fargene i rommet, og du kan med fordel gjøre den mer maskulin og klassisk ved å tilføre tresorter og grønt interiør. 

Hvis du forelsker deg i paletten, så bruk fargene på kryss og tvers. Vi har sørget for at fargene står til hverandre, uansett om du velger en grønn vegg, grå sofa, syrinfarget keramikk eller en helt annen fordeling av fargene. 

Bruk muligheten til å prøve ut effekten av fargene og se dem i virkeligheten i din egen stue med et par fargeprøve fra din lokale Flügger farve.

Hvis du vil prøve deg frem og fargelegge rom så prøv vår fargevelger.

Flere artikler

boligstil_Indfarvet

Innefarger

Skap harmoni mellom vegg og treverk i boligen din

Tre gode forslag til hvordan du skaper et harmonisk hjem ved å male vegger og treverk i boligen din.

Tips & triks

Ventilasjon

Sørg for god ventilasjon under og etter malerarbeidet. De første par ukene etter at rommet er blitt malt er det lurt å lufte daglig.

eilersen_antwerpen

Innefarger

Farger skapt av Flügger for Eilersen

Møbeldesign og farger smelter sammen i en nydelig kombinasjon.
Verpan_color_02

Innefarger

Farger og former i skjønn forening

I 2016 ville designeren Verner Panton fylt 90 år. I den forbindelse har vi, i samarbeid med Verpan, utviklet 3 nye veggfarger inspirert av Verner Pantons arbeid.
green_Nature_promo

Innefarger

Gjør boligen din til en oase

Fargesammensetninger kan være vanskelige, og derfor ender det ofte med hvite vegger. Les hvordan du kan gjøre hjemmet ditt fargerikt med inspirasjon fra naturen.

Tips & triks

Kjølig og stramt uttrykk

Hvis du foretrekker følelsen av renhet og klarhet, så skal du gå for den kjølige skalaen. Glem alt om råhvitt, motehvitt og de andre lune klassikerne som veggene dine garantert har flørtet med før. Bytt i stedet til pene og stilrene sølvtoner.
cc_int16_wall_04

Innefarger

120 splitter nye farger til hjemmet

Med 120 nye interiørfarger kan det være vanskelig å velge. Få oversikt over de forskjellige fargekategoriene i vårt nye innendørs fargekart her.

Finn din nærmeste Flügger farve

map