Tapetet Botanic Garden og farger som passer til

Her kan du se utvalgte tapeter fra kolleksjonen Botanic Garden og farger som passer til.

Tapetkolleksjonen Botanic Garden er en verden av botanikk og blomstrende motiver, svermende sommerfugler, hvirvlende hengepiler og stemorsblomster i fullt flor.

  • 7 forskjellige design
  • Mange forskjellige farger i hver design

Hvis du har lyst at tapetet også skal matche en veggfarge, har vi her satt sammen tapet og farger som passer perfekt sammen.

Om fargen som følger tapetet

Når du besøker våre butikker, kan du bla i tapetbøker med alle de ulike tapetene. Bak i tapetbøkene står det alltid en anbefaling om farge for hvert enkelt tapet.

Flere artikler

Tips & triks

Pigment

Når du maler med mørke farger, er det viktig at du får snudd pigmentene samme vei. Når du er ferdig med en vegg, tar du rullen og går over veggen i samme retning, f.eks. ovenfra og ned (ikke opp og ned). De mørke pigmentene er nemlig mye tydeligere enn de lyse, og på den måten får du en ensartet overflate uten ”baner” i malingen.

Tips & triks

Mellommaling

Det kan være lurt å male med mellommaling før du maler med en mørk farge. Ofte er dette nødvendig fordi en mellommaling i riktig farge gjør at den mørke malingens dekkeevne blir bedre. Hvis dette er nødvendig i ditt prosjekt, kan vi gi deg nærmere råd om dette i butikken 
nordic_compositions_590211_promo

tapet

Nordic Compositions

I Nordic Compositions finner du tapeter som er botaniske og tapeter som er industrielle. De detaljrike og de enkle. De myke og de rå. De lyse og de mørke. 
Svane_eco_promo

Velg miljømerket maling

Se etter svanemerket eller EU-blomsten neste gang du handler inn til maleprosjektet ditt. Det er nemlig bra for både deg og miljøet.
WallPaperDown

Videoguide

Nedtaking av tapet: Slik fjerner du gammelt tapet fra veggen

Få gammelt tapet av veggen på en enkel måte, slik at boligen blir klar til sin nye look.
maritimt_promo

Innefarger

Få en maritim East Coast-stil hjemme

En hyllest til den amerikanske East Coast-stilen med naturlige, lyse nyanser. 
WallpaperUp

Videoguide

Oppsetting av tapet: Sett opp tapet enkelt og raskt

I videoen demonstrerer vi hvordan du lett setter opp et tapet.