Farger og former i skjønn forening

Sammen med det eksklusive merket Verpan presenterer vi 3 helt unike farger inspirert av Verner Pantons design.

I år ville Verner Panton – en av Danmarks mest anerkjente designere noensinne – fylt 90 år. I den anledning har den danske Verner Panton-produsenten Verpan og Flügger inngått et samarbeid og utviklet 3 unike veggfarger “Metropolitan”, “Rich Orange” og “Globe”.

Trykk her for å besøke vår fargevelger og se hvordan de 3 fargene tar seg ut.

Fargene er skapt av blant annet fargearkitekt, Anne Christensen. De er nøye utvalgt i forhold til de tekstiler og materialer som Verpan har valgt å bruke i relanseringen av designklassikere som Globen, CloverLeaf, System 123 m.m.

Sammen med Flügger og Verpan har vi skapt 3 karakteristiske veggfarger som hver især kan knytte et rom sammen”, forteller Anne, og fortsetter, “utfordringen var å bygge videre på Verner Pantons fargeunivers, og skape en utfyllende ramme rundt de relanserte designs – og etter mange forsøk i fargelaboratoriet vårt fant vi frem til 3 vakre veggfarger”.

Både Verner Pantons relanserte design og de nye veggfargene kan oppleves i Verpans showroom på Verpan Egeskovvej 29 i Horsens.

Video Alt
I Flügger er vi stolte av å være en del av dette samarbeidet. I forbindelse med relanseringen har Verpan bl.a. samarbeidet med designeren Raf Simons, til daglig kreativ sjef i Calvin Klein, og den eksklusive, danske tekstilprodusenten Kvadrat. Å være en del av dette selskapet inspirerer oss til å fortsette og jobbe beinhardt for alltid å kunne levere produkter og service av høyeste kvalitet.

Flere artikler

Svane_eco_promo

Velg miljømerket maling

Se etter svanemerket eller EU-blomsten neste gang du handler inn til maleprosjektet ditt. Det er nemlig bra for både deg og miljøet.

Tips & triks

Matte farger

Mørke farger blir mer sarte på matte overflater. I rom med mye trafikk kan det snart oppstå skinnende områder på veggen hvis du har valgt en matt maling i en mørk farge. For å unngå dette problemet kan du velge en maling med en høyere glans, og som altså er mer blank, til de mer trafikkerte områdene,,som f.eks. en gang eller entre.
boligstil_Indfarvet

Innefarger

6 råd om fargesetting

Ønsker du flere farger i hjemmet, men synes det er vanskelig å finne din fargepalett? Les våre 6 råd om fargesetting som viser vei til en mer fargerik bolig.
PaintWetInWet2

Videoguide

Slik maler du vegg og tak

Skal du male vegger og tak, kan du i vår video få gode tips til malearbeidet og -prosessen her.
Gron_samlet

Fargeinspirasjon

Grønnfarger

Grønne farger skaper automatisk referanser til naturen. De beroliger oss og er blant favorittfargene til hjemmets vegger.

Tips & triks

Varmt eller kaldt?

De fleste farger, også hvitnyanser, finnes både i kalde og varme utgaver. Det er også mulig å blande fra både varmt og kaldt, men da gjelder det å holde tunga rett i munnen. En bevisst kombinasjon gir det beste fra to verdener.

- Du har kanskje et varmt tregulv? - Bruk en kjølig grå farge på veggen som motvekt. Slik oppnår du en behagelig balanse mellom flatene og unngår at de varme fargene drukner i hverandre. 
- Har du et fliselagt gulv i kjølig grått, kan du velge varme farger til veggen. Da blir fornemmelsen av rommet mykere og rundere enn om du bare velger kjølige toner.
Blaa_samlet

Fargeinspirasjon

Blåfarger

Les om blåfargen, og se tilbudet vi har på 5 blåfarger som gjør seg svært godt på veggen. 

Finn din nærmeste Flügger farve

map