Farger og former i skjønn forening

Sammen med det eksklusive merket Verpan presenterer vi 3 helt unike farger inspirert av Verner Pantons design.

I år ville Verner Panton – en av Danmarks mest anerkjente designere noensinne – fylt 90 år. I den anledning har den danske Verner Panton-produsenten Verpan og Flügger inngått et samarbeid og utviklet 3 unike veggfarger “Metropolitan”, “Rich Orange” og “Globe”.

Trykk her for å besøke vår fargevelger og se hvordan de 3 fargene tar seg ut.

Fargene er skapt av blant annet fargearkitekt, Anne Christensen. De er nøye utvalgt i forhold til de tekstiler og materialer som Verpan har valgt å bruke i relanseringen av designklassikere som Globen, CloverLeaf, System 123 m.m.

Sammen med Flügger og Verpan har vi skapt 3 karakteristiske veggfarger som hver især kan knytte et rom sammen”, forteller Anne, og fortsetter, “utfordringen var å bygge videre på Verner Pantons fargeunivers, og skape en utfyllende ramme rundt de relanserte designs – og etter mange forsøk i fargelaboratoriet vårt fant vi frem til 3 vakre veggfarger”.

Både Verner Pantons relanserte design og de nye veggfargene kan oppleves i Verpans showroom på Verpan Egeskovvej 29 i Horsens.

Video Alt
I Flügger er vi stolte av å være en del av dette samarbeidet. I forbindelse med relanseringen har Verpan bl.a. samarbeidet med designeren Raf Simons, til daglig kreativ sjef i Calvin Klein, og den eksklusive, danske tekstilprodusenten Kvadrat. Å være en del av dette selskapet inspirerer oss til å fortsette og jobbe beinhardt for alltid å kunne levere produkter og service av høyeste kvalitet.

Flere artikler

Tips & triks

Varmt eller kaldt?

De fleste farger, også hvitnyanser, finnes både i kalde og varme utgaver. Det er også mulig å blande fra både varmt og kaldt, men da gjelder det å holde tunga rett i munnen. En bevisst kombinasjon gir det beste fra to verdener.

- Du har kanskje et varmt tregulv? - Bruk en kjølig grå farge på veggen som motvekt. Slik oppnår du en behagelig balanse mellom flatene og unngår at de varme fargene drukner i hverandre. 
- Har du et fliselagt gulv i kjølig grått, kan du velge varme farger til veggen. Da blir fornemmelsen av rommet mykere og rundere enn om du bare velger kjølige toner.

Tips & triks

Matte farger

Mørke farger blir mer sarte på matte overflater. I rom med mye trafikk kan det snart oppstå skinnende områder på veggen hvis du har valgt en matt maling i en mørk farge. For å unngå dette problemet kan du velge en maling med en høyere glans, og som altså er mer blank, til de mer trafikkerte områdene,,som f.eks. en gang eller entre.
boligstil_Indfarvet

Innefarger

6 råd om fargesetting

Ønsker du flere farger i hjemmet, men synes det er vanskelig å finne din fargepalett? Les våre seks råd om fargesetting som viser vei til en mer fargerik bolig.
Gron_samlet

Fargeinspirasjon

Grønnfarger

Grønne farger skaper automatisk referanser til naturen. De beroliger oss og er blant favorittfargene til hjemmets vegger.
Svane_eco_promo

Velg miljømerket maling

Se etter svanemerket eller EU-blomsten neste gang du handler inn til maleprosjektet ditt. Det er nemlig bra for både deg og miljøet.
PaintWetInWet2

Videoguide

Slik maler du vegg og tak

Skal du male vegger og tak, kan du i vår video få gode tips til malearbeidet og -prosessen her.
colourcom_int16_livingroom_green

Innefarger

Populære farger akkurat nå

Med “Tidens farger” fra vårt nye innendørs fargekart byr vi på 20 helt unike farger til hjemmet.