Månedens fokus

Her finner du aktuelle info og fremtidige trender.

Månedens fokus
Area
Area
Project Types
Project Types
Various
Various
Overflade
Overflade
Product Category
Product Category

INSPIRASJON

Din komplette overflateleverandør

Hos Flügger kan du være trygg på at du får høy kompetanse og skikkelig fargeglede! Vi hjelper deg med å skape det perfekte resultatet, og deler spennende løsninger for alle overflater. Bli kjent med vårt sortiment

INSPIRASJON

Skap den populære stilen hjemme

Den historiske stilen med stukkatur er tilbake for fullt i trendbildet. Mange assosierer dette uttrykket med eklusive hotell, så hvorfor ikke skape stilen i eget hjem?

INSPIRASJON

Skap hotellfølelsen i eget hjem

Lei av slette og livløse vegger? Drømmer du om å gjøre noe helt unikt hjemme? Sammen med Deco Systems viser vi den hvordan du kan transformere et rom med bruk av listverk.

DETALE CPH

Skreddersydde møbler med KABRIC

Å finne møbler som passer ens preferanser 100% er nesten umulig. Hvis det ikke er fargen, stilen eller materialet, er det størrelsen eller sannsynligvis prisen. Med KABRIC kan du enkelt skape dine egne skreddersydde møbler.
deco systems listverk

INSPIRASJON

Legg lista høyt med Deco Systems

Utviklingen av listverk har nådd nye høyder. Over er de dager hvor listverk var vanskelig og uhåndterbart for folk flest. Deco Systems løser utfordringene ved å bruke materiale som er lett å håndtere, enkelt å bruke og som tåler en støyt.
Flügger Fargekonsulent

FARGEKONSULENT

Flügger Fargekonsulent

Usikker på hvilke farger og overflatebehandlinger du skal velge? Flügger Fargekonsulenter hjelper deg å prosessen med å transformere din bolig til det avslappende hjemmet det skal være.

KABRIC Floor er et nyt unikt produkt fra DETALE

Tekstur og personlighet er garantert, uansett om du vil endre eksisterende overflater eller skape helt nye gulv der hjemme.

FARGER

Ukens Farge - Pale Beach

Flügger Fargekonsulenter presenterer en ny farge hver uke, og deler inspirasjon og fargelære. Denne ukens farge er Pale Beach i farget sparkel KC14.

FARGER

Høstens moderne og lune fargepaletter

Vinteren har offisielt meldt sin ankomst, og hos Flügger har vi fargepalettene som setter et lunt og moderne preg på hjemmet. Vi Nordmenn blir stadig mer vågale med fargevalgene våre, og her viser Fargekonsulent Mina frem noen av våre bestselgende nyanser.

DETALE CPH

En touch av østen i Skandinavia

Krista Elvheim er en fargerik og kreativ Interiør- og blomsterdesigner bosatt i Oslo. På hennes mange reiser til Marokko har hun hentet inspirasjon og fylt “fargebrønnen” med de deiligste brente nyanser. Nå har hun transformert boligen med sparkelmalingen KC14 og Dekso 1 Ultramatt, i farger inspirert av østens mystikk.
Dekso 1 Ultramat -  Når kun det matteste er matt nok og samtidig overraskende vaskbar

Dekso 1 Ultramat - Når kun det matteste er matt nok...

Flügger Dekso serien er basert på 100% akryl og er spesielt kjent for god dekkevne, enkel påføring og en robust, holdbar overflate som gir et flott resultat – hver gang.

Årets fargekart

Sammen med vår samarbeidspartner Skeidar lanserer Flügger nå et splitter nytt fargekart. Vi har samlet det beste fra to verdener for oss som elsker interiør - nemlig møbler og farger

STUE

Farger til stuen

Her har vi samlet noen av våre flotteste fargeforslag til stuen.

SPISESTUE

Farger til spisestuen

Her har vi samlet noen av våre flotteste fargeforslag til spisestuen.

SOVEROM

Farger til soverommet

Her har vi samlet noen av våre fineste fargeforslag til soverommet.

FARGER

Våre fineste hvit- og gråfarger

Lyse vegger skaper rom for refleksjon av lys og danner et diskret bakteppe for interiørets andre detaljer. Her er våre mest populære hvit- og gråfarger.

FARGER

Våre beste grønnfarger

Grønne nyanser er behagelige for øynene våre og virker beroligende på kropp og sinn.

FARGER

Våre fineste blåfarger

Skap en beroligende og fredfull atmosfære i hjemmet med ulike nyanser av blått.

WOOD TEX

Slik velger du rett farge til trefasaden

Leter du etter den perfekte fargen til huset eller hytta? Her har vi samlet noen gode tips som kan være verdt å ha i bakhodet før du går i gang.

Flügger er nå ’Great Place to Work®’ sertifisert

Flügger er nå ’Great Place to Work®’ sertifisert og stolt av å være en av Norges beste arbeidsplasser!

WOOD TEX

Hvilken maling bør du velge?

Finn den perfekte utendørsmalingen til akkurat ditt prosjekt

WOOD TEX

Velg rett trebeskyttelse til treverket

Ulike typer underlag, krever ulike typer behandling. Utvalget av tresorter er etterhvert blitt mange, så det er fort gjort å tråkke feil. Her viser vi deg hvilken type trebeskyttelse som passer best til hva.

WOOD TEX

Holdbarhet og miljø går hånd i hånd

Hos Flügger vil vi gjøre det enkelt for deg å ta miljøriktige valg. Svanemerket på våre Wood Tex-produkter er din garanti for en gjennomtestet og holdbar trebeskyttelse.

WOOD TEX

Alt du trenger for å male trefasaden

Treverket trenger vedlikehold og en kjærlig hånd en gang i blant, akkurat som resten av boligen. Her får du enkelt oversikten over det som trengs når du skal male trefasaden.