Rask Levering
Alltid fri frakt over 1000 kr.
30 dages returrett
Avhent i butikk
Rask Levering
Alltid fri frakt over 1000 kr.
30 dages returrett
Avhent i butikk
  • ...

Gratis fargekart til deg

Vi elsker farger hos Flügger, fordi farger er med på å skape stemningen i hjemmet ditt. Vi er stolte av å presentere vårt nyeste fargekart, Flügger 80, som inneholder 80 nøye utvalgte tidløse og harmoniske farger.

Vi tror på at de beste beslutningene tas med riktig inspirasjon for hånden. Derfor tilbyr vi deg vårt nyeste fargekart helt gratis! Bare meld deg på vårt nyhetsbrev, og det gratis fargekartet ditt vil bli sendt direkte til postkassen din – en liten gave fra oss til deg!

Om Flügger 80

Vårt nye fargekart for innendørsfarger inneholder 80 nøye utvalgte nyanser, som alle harmonerer perfekt med hverandre. Enten du foretrekker å velge en enkelt farge eller eksperimentere med flere nyanser fra paletten, er du garantert et stilig og sammenhengende uttrykk. Dette gir deg muligheten til å utforske forskjellige fargekombinasjoner og skape rom som gjenspeiler din unike personlige stil.

Les mer om Flügger 80 fargekartet

Hva betyr farger for ditt hjem?

Farger er mer enn bare nyanser på veggen – de uttrykker din personlighet og skaper stemning i hjemmet ditt. Vårt fargekart er nøye sammensatt med tanke på å gi deg et mangfold av muligheter, slik at du kan fortelle din egen unike historie gjennom ditt interiør. Fra beroligende blått til varme jordtoner – finn farger som resonnerer med deg og gjør hjemmet ditt til et rom av velvære.

Skap den rette stemningen i rommet med farger

Farger påvirker ikke bare hvordan hjemmet ditt ser ut, men også hvordan det føles. Skap kos med varme, dempede toner, eller tilføy energi med klare farger. Grønt symboliserer ro og natur, blått skaper en følelse av fred, mens rødt tilfører varme og lidenskap. Vårt fargekart veileder deg i å velge farger som passer til den stemningen du ønsker.

Utforsk våre nye fargekart med 80 farger

Vårt nyeste fargekart er din nøkkel til en verden av visuell inspirasjon. Med en nøye utvalgt palett og et bredt spekter av nyanser er vårt fargekart designet for å hjelpe deg med å velge en tidløs farge. La deg inspirere av kombinasjoner og oppdag nye muligheter for å forvandle dine rom.