Rask Levering
Alltid fri frakt over 1000 kr.
30 dages returrett
Avhent i butikk
Rask Levering
Alltid fri frakt over 1000 kr.
30 dages returrett
Avhent i butikk
  • ...

Opplev det levende, unike utseendet til farget sparkel

Mange spør hvordan de kan få helt unike, «levende» finisher på veggene, og svaret er farget sparkel fra Detale CPH.

Detale CPH er Nordens første produsent av farget sparkel og sparkelmaling med en spesialutviklet topcoat, og er nå en del av sortimentet hos Flügger farve. Man trenger ikke se mange bilder av resultatet fra disse produktene før man blir inspirert.

KC14 er en finkornet, farget sparkel som gir en myk struktur og finish. Resultatet ser eksklusivt og levende ut, ulikt en malt overflate.

 

35 spennende farger

En veggfarge er så mye mer enn bare en farge. Farger skaper atmosfærer, fremkaller følelser og definerer uttrykket i et rom.

I KC14 serien vil du finne hele 35 spennende farger. Fargene er utviklet i samarbeid med designere med Nordisk natur i tankene. De mørkere fargene fremhever den unike teksturen i produktet, mens de lysere fargene er mer diskré.

 

Enkel å bruke

Man trenger ikke være profesjonell maler for å kunne påføre KC14. Ved kjøp av produktene følger det med en detaljert brukermanual som guider deg gjennom prosessen. I tillegg finnes det mange gode how-to videoer online (se nederst i saken).

Et sett med KC14 består av 10 liter ferdigblandet sparkel og 1 liter topcoat. Dette gir deg ca. 5-7 ferdige kvadratmeter, som består av 2 lag sparkel og 2 lag topcoat. 

 

Se hvordan: