Rask Levering
Alltid fri frakt over 1000 kr.
30 dages returrett
Avhent i butikk
Rask Levering
Alltid fri frakt over 1000 kr.
30 dages returrett
Avhent i butikk
  • ...

"Pink er mild, særegen og litt ekstra"

Karo forklarer at rosa kan ha mange uttrykk, alt fra å være mer jentete til mer slående – det kan gjøre så mange ting. «Jeg liker å gjøre ting litt ekstra», understreker Karo at livsgnist og glede er det rosa tilfører hverdagen hennes.

Karo og Bønne danner et par privat, og fargene i hjemmet deres er like viktige som i klærne. De trekkes mot fargene – ikke det spesifikke møbelet. Godt humør er den røde tråden i hele det visuelle uttrykket.

_____________________

Pink Picnic FL8051 er en farge som er skapt for bevegelse og uttrykk – den er skapt for rom som gir deg plass til både den kreative vinklingen av deg selv, men også for rom hvor du ønsker et lyst og lett uttrykk.

Kjøp Pink Picnic og få hjelp til å finne den rette malingen til ditt prosjekt

"Grønn gjør meg glad og jeg føler meg sterk og inspirert i grønt"

Alle farger fungerer godt hos Bønne. Det kommer litt an på både dagen og hva han vil uttrykke seg akkurat den dagen, men det grønne gjør ham alltid glad.

Bønnes erfaring med å bruke farger er at det bygger broer mellom folk på gata – folk er interessert, man finner ro og glede i å snakke sammen.

_____________________

Bora Mint FL8024 Bora Mint er en farge som er laget for å skape en rolig underliggende glede i rommene der den brukes. Det virker ved første øyekast som om det er laget for de delikate øyeblikkene, men endrer karakter utover dagen – når skumringen kommer, begynner den å bli dypere og gir deg en varm klem.

Kjøp Bora Mint og få hjelp til å finne den rette malingen til ditt prosjekt

Få den flotteste fargegjengivelse på veggen

Bora Mint FL8024 er bra for rom hvor du ønsker å ha glade samtaler, eller rom hvor du vil at kreativiteten skal utfolde seg – den er perfekt for kreative rom, til kjøkkenet eller kontoret, hvor kontemplasjon og kreativitet må få lov til å spille .

Picnic Pink FL8051 er bra for rom med svakere dagslys. Fargen gjør rommet større og fungerer perfekt i kontrast til mørke treslag, rustikke tekstiler og andre mørke møbler.

Malingen har en avgjørende betydning for hvordan fargen din vil se ut på veggen. Med Flügger Dekso 1 får du:

  • Ultramatte og robuste overflater
  • Fargegjengivelse i særklasse
  • God dekkevne
Kjøp Dekso 1 Ultramatt veggmaling

I tvil om fargen?

Er det vanskelig å velge, kan du enkelt bestille våre fargeprøver hjem til deg, slik at du kan teste fargen hjemme hos deg.

Mal den gjerne på samme overflate som du har tenkt å male, slik at du får den rette følelsen for fargen.

Kjøp en fargeprøve

Trenger du hjelp og inspirasjon?

La våre fargeeksperter hjelpe deg online eller i våre butikker.