Grønnfarger

5 grønnfarger som gjør seg svært godt på veggen.

Grønnfarger

Grønn har en evne til å tiltrekke øyet og skape ro i rommet. Den får oss til å sanse referanser til naturen. Det er en svært ærlig og ekte farge som ligger mellom kaldt og varmt. 

Grønn er god på å binde farger sammen – f.eks. passer grønt fantastisk sammen med en grå farge. En svært mørk grønnfarge kan suppleres av en skarpere farge.

De fleste grønne farger passer bra til både mørke og lyse tresorter samt metaller som kobber, messing og stål.

1
Eilersen Antwerpen

Eilersen Antwerpen

En grønn farge med toner av blått. En farge som er valgt som match til de mange fine polstringene Eilersen byr på. Denne passer spesielt godt til lyse polstringer – hvite og sart grå.

2
English mist

English mist

Drømmer du om å være tett på kyst og natur? Da passer denne grønnfargen til dine ønsker. Den lyser opp rommet og har en friskhet over seg, uten å være overveldende. 

3
Take a break IN-776

Take a break IN-776

Denne grønnfargen bærer nyanser av gult. Det vil si at den har en sprøhet og friskhet over seg. Til tross for fargemettheten kan denne grønnfargen fortsatt brukes til store flater, fordi den er dempet og ikke klar grønn. 

4
Vineyard no. 61

Vineyard no. 61

Denne fargen kommer fra et stilhistorisk fargekart som vi har utarbeidet sammen med nasjonalmuseet i Danmark. Den representerer noe klassisk og historisk. Den fungerer i mange sammenhenger og i forskjellige arkitektoniske former. 

5
Wegner Opal IN-803

Wegner Opal IN-803

Denne nyansen er mørk og klar. Den minner oss om det grønne skjæret man finner i opalsteinen. Den fungerer perfekt med gyldne metaller, myke overflater og mørke tresorter. 

Flügger Fargekonsulent - informasjon og inspirasjon

Tips & Tricks

Kantene

Bruk en pensel langs kantene og en liten rulle etterpå, så tett inntil på kanten som mulig for å minske synlig penselstruktur.

Tips & Tricks

Malerulle

Velg malerulle ut fra det underlaget du skal male på: Skal du male en vegg med struktur, f.eks. sagmuggstapet, kan du velge en grovere rulle som avgir mer maling på veggen. Hvis du skal male på glatt filt eller vev, er en rulle med finere finish bedre for å oppnå en glattere struktur.
Blåfarger

Fargeinspirasjon

Blåfarger

Les om blåfargen, og se tilbudet vi har på 5 blåfarger som gjør seg svært godt på veggen.
Graa samlet

Gråfarger

Se våre 5 tilbud på gråfarger, og finn din favoritt.
Colourcom

Innefarger

Populære farger akkurat nå

Med “Tidens farger” fra vårt nye innendørs fargekart byr vi på 20 helt unike farger til hjemmet.

Video Guide

Lag skarpe kanter med tape

Se hvordan du lager skarpe kanter mellom to farger på veggen.
Paint Wet in Wet

Videoguide

Slik maler du vegg og tak

Skal du male vegger og tak, kan du i vår video få gode tips til malearbeidet og -prosessen her.