Rask Levering
Alltid fri frakt over 1000 kr.
30 dages returrett
Avhent i butikk
Rask Levering
Alltid fri frakt over 1000 kr.
30 dages returrett
Avhent i butikk
  • ...

Flügger gulvmaling

Slitesterke gulv får du med maling som er utviklet for slitasje. Få tak i produkter med slitesterke egenskaper som gir deg moteriktige og blanke gulv. Med gulvmaling fra Flügger kan du friske opp alle gulv i hjemmet ditt.

8 produkter
Flügger Interior Stop Primer - Sperregrunning
Fra kr 189
+ evt. lev. kostnader
Brukbar etter 24 timer
Flügger Acryl Gulvmaling - betong og tre
Fra kr 269
+ evt. lev. kostnader
Matt
Blank
Glans
Brukbar etter 10 timer
Flügger Epoxy Gulvmaling 2K - Slitesterk epoxy maling
Fra kr 529
Matt
Blank
Glans
Flügger Betongsealer - Støvbinder for betonggulv
Fra kr 1 349
Fargeprøve - Heldekkende
Fra kr 79,95
Matt
Blank
Glans
Viser 8 produkter av 8

Hvilken maling til gulv?

Hos Flügger finner du vår populære akrylgulvmaling. Med sine slitesterke og permeable egenskaper er den spesielt egnet for betong- og tregulv. Glansen er halvblank, noe som gir fantastiske lysrefleksjoner fra dagslyset. Finn din farge og opplev det sofistikerte utseendet selv.


Maling av gulv med epoxy

To-komponent epoksygulvmaling er utvilsomt et av de beste valgene for ekstra slitesterke overflater. Hvis du drømmer om et vakkert, glatt og skinnende gulv i garasjen eller stuen, er epoksymaling ideelt for tung belastning og daglig slitasje. Med sitt kjemikalieresistente innhold finnes det ingen sterkere gulvmaling enn denne. Når du arbeider med epoxy, er det viktig at du som et minimum beskytter deg med lange ermer, bukser og hansker. Selv om epoxy i stor grad er ufarlig for helsen, bør du alltid være forsiktig med produkter som er svært motstandsdyktige mot kjemikalier. Damp under påføring og tørking kan ha betydelig innvirkning på inneklimaet, så luft ut i flere dager etter påføring. I tillegg kan huden reagere negativt ved kontakt. Likevel får du utrolig vakre og slitesterke overflater som vil vare i mange år fremover.


Hvis gulvet tidligere har vært malt

Har du tidligere malte gulv, for eksempel tregulv, som du ønsker å male på nytt - også med en ny farge? Begynn med å rengjøre gulvet med grunning. Når gulvet er tørt, sliper du det bare lett med finkornet sandpapir. Du kan enten gjøre dette for hånd, det tar bare tid, eller du kan bruke en eksentersliper eller excentersliper til jobben. Deretter anbefaler vi å påføre en primer for bedre heft.


Slik gjør du det:

Vær oppmerksom på:

  • Rengjør smuss og skitt med grunning Fluren 37
  • Hull i gulvet må fylles med akrylsparkel
  • Slip overflaten med korn 120
  • For bedre vedheft, bruk Interior Primer
  • Epoksymaling består av to komponenter, hvorav den ene er herder, som tilsettes og røres grundig inn i blandingen for å oppnå riktig konsistens og effekt.

Vi ønsker deg lykke til på jobben!