Interior Color Collection

4 moods | 18 harmonier | 72 farger

Introduksjon

Farger inspirerer oss. De øker appetitten på livet og skjerper oppmerksomheten vår. Akkurat den rette nyansen av lilla kan få kreativiteten til å blomstre og inspirere til nye måter å tenke på, mens akkurat den rette grønnfargen kan bringe skogens dype ro inn i hjemmet.

Vi er omringet av farger som påvirker hvordan vi handler, føler og oppfører oss.

Å male soverommet i en beroligende blåfarge vil hjelpe deg med å sove lenger og dypere, mens en lys rød kan endre det samme rommet til noe helt annet.

Med vår nye fargekolleksjon ønsker vi å utvide din bevissthet rundt farger, deres terapeutiske fordeler, og evne til å skape stemninger som POSITIVE, CALMING, PERFORMANCE og REFLECTIVE.

Vi er her for å hjelpe deg i søket etter de perfekte nyansene, slik at du kan skape de rette rammene for livet ditt.

Fargeterapi

Forestill deg den spesielle følelsen av ro man opplever når man er omringet av de grønne nyansene i naturen. Eller den energigivende effekten fra sterke farger. Den årvåkenheten en nyanse av oransje kan bringe, eller tankene som blir provosert av en levende lilla.

All atferdsvitenskap peker på sammenhengen mellom farger og følelser. Koblinger som styrker båndet mellom oss og andre. Lenker som kan legge til eller trekke fra i en situasjon. Og assosiasjoner som påvirker måten du arbeider i og bruker et rom på.

Vi valgte disse fargene med bakgrunn i estetikk og trender, men har også vektlagt farger som et verktøy for å skape et rom som øker vår livskvalitet og generelle velvære.
Vi har laget et fargekart som skal gjøre det enklere for deg. Et fargekart som kun består av farger som harmonerer. Et fargekart som er laget for å inspirere deg, og for å gi deg valg som passer til deg og ditt hjem.

Fargeharmonier = kolonner med 4 farger

Å bringe farger inn i hjemmet kan føles overveldende. Vi lurer på om fargen går sammen med andre, om fargen får rommet til å virke mindre, eller om fargen virkelig passer vår stil og smak.

Vi har laget et fargekart som skal gjøre det enklere for deg. Et fargekart som kun består av farger som harmonerer. Et fargekart som er laget for å inspirere deg, og for å gi deg valg som passer til deg og ditt hjem.

Men husk, fargevalget behøver ikke være evig. Rommet ditt endres, livet ditt endres, og fargene bør endres i takt med det.

10. oktober lanserer vi hele den nye fargekolleksjonen vår;

4 moods | 18 harmonier | 72 farger

Men for å varme opp vil vi gjerne gi deg en sniktitt på vårt mood med POSITIVE farger.

Introducing the first mood: POSITIVE

Våre 20 POSITIVE farger er designet for å påvirke oss på en oppløftende måte, og øke optimismen i hjemmet. Man kan velge én eller flere av de nye POSITIVE fargene, som er fargerike samtidig som de bærer et mykt preg. Fargene inspirerer til bevegelse, aktivitet og nye måter å tenke på.

Se fargene HER