Rask Levering
Alltid fri frakt over 1000 kr.
30 dages returrett
Avhent i butikk
Rask Levering
Alltid fri frakt over 1000 kr.
30 dages returrett
Avhent i butikk
  • ...

Stålsparkel

Spartelverktøy kan brukes til mange forskjellige typer oppgaver og egner seg derfor ikke bare til avretting. Stålsparkelens harde og skarpe blad gjør den også ideell til å fjerne tapet og maling fra overflater. Den er også til stor hjelp når du skal fylle med en bred sparkel. Stålsparkelens allsidighet gjør den til et godt avrettingsverktøy å ha i verktøysamlingen.
4 produkter
-25%
Stålsparkel Flex 2K håndtak
Fra kr 35,21
Ord. pris kr 46,95
+ evt. lev. kostnader
-25%
Stålsparkel Hardt 2K håndtak
Fra kr 35,21
Ord. pris kr 46,95
+ evt. lev. kostnader
-25%
Prof. Stålsparkel Rustfri 9580
Fra kr 306,75
Ord. pris kr 409
Viser 4 produkter av 4

Hva er en stålsparkel?

En stålsparkel er en av de vanligste sparkelknivene innen sparkelverktøy. Størrelsen på en stålsparkel er mindre enn en bredsparkel, noe som gjør den mye lettere å kontrollere under avretting. Den skiller seg også fra andre typer sparkelskjeer ved at den har et formet, slipt blad med skarpe kanter, noe som gir den et bredt bruksområde. I likhet med de andre nivelleringstypene har også stålsparkelen et fast håndtak. Du kan finne stålsparkel med gode ergonomiske håndtak som gir deg komfort og gjør sparkelen behagelig å arbeide med. Det ergonomiske grepet på stålsparkelen sørger for at du ikke anstrenger deg unødig i arbeidet.

I tillegg kan du også finne stålsparkel hvor enden av håndtaket fungerer som et hammerhode. Dette kan være til stor hjelp hvis du skal fjerne gammel tapet eller maling fra en overflate som krever litt ekstra innsats for å få bort. På noen typer stålsparkel kan du også montere et teleskopskaft som gir deg ekstra god rekkevidde. Dette er også til stor hjelp hvis du skal fjerne gammel tapet og maling, slik at du slipper å gå opp og ned en stige.

Hva brukes en stålsparkel til?

En stålsparkel kan brukes til mange forskjellige typer oppgaver. Stålsparkelkniven er et utmerket verktøy for utjevning av flekker, fylling av dype hull eller sprekker på en overflate. Det sterke og skarpe bladet gjør den robust å jobbe med, slik at du også enkelt kan fjerne ujevnheter rundt hull i overflaten.

Stålsparkelen er også et godt supplement når du skal nivellere med en bredsparkel. Stålsparkelen kan brukes som et hjelpemiddel for å fjerne sparkelmasse fra skuffen. Den er også perfekt til å fjerne overflødig sparkelmasse når du bruker en bred sparkel til avretting.

Stålsparkelens allsidighet gjør den også perfekt til å fjerne tapet og maling fra overflater. Det harde og sterke bladet og de skarpe kantene gjør den ideell til å skrape bort gammel tapet eller maling fra overflater. Hvis du skal bruke en stålsparkel til denne typen oppgaver, er det en god idé å velge en stålsparkel med ergonomisk håndtak, slik at du får et godt grep om sparkelen når du skal gjøre de tøffere jobbene. Det samme gjelder en sparkel med hammerhode og mulighet til å montere teleskopskaft, slik at du lettere kan skrape av tapet og maling.

Til dette kan du bruke en stålsparkel:

  • Avretting av flekker
  • Fylling av dype hull og sprekker
  • Fylling av treverk
  • Fjerne tapet og maling fra overflater
  • Kompletter arbeidet med en bred sparkel