Rask Levering
Alltid fri frakt over 1000 kr.
30 dages returrett
Avhent i butikk
Rask Levering
Alltid fri frakt over 1000 kr.
30 dages returrett
Avhent i butikk
  • ...

Det nøytrale hvite

Denne stilen er den klart mest bruke i de danske hjem og en sikker løsning. Med sikker mener vi ikke kjedelig – snarere klassisk, siden den kan brukes i stort sett alle typer bolig.

Mal alle dørkarmer paneler og vinduer i en hvit farge. På den måten sikrer du enkelt en estetisk flott linje gjennom hele boligen. Det gir et helhetsinntrykk når man beveger seg fra rom til rom.

Å velge hvitt til karmene og panelene i hjemmet gir samtidig stor frihet med tanke på fargene på veggene. 

Mal en eller flere av veggene i komplimenterende farger. De gjennomgående hvite linjene sikrer at du har mulighet til å velge flere farger som matcher hverandre. 

Resultatet er et stilig uttrykk i hele boligen.

 

Eksperimenterende avantgarde-stil

Avantgarde er et uttrykk som særlig brukes om kunstnere som er villige til å eksperimentere med avanserte ideer og farger.

Her tillater vi oss å bruke uttrykket for å vise hvordan du kan eksperimentere med fargevalg på trepaneler og karmer som komplimenterer boligens stil.

I en eldre bolig kan du for eksempel male både karmer, paneler og vinduer i samme farge som du har på veggene. Det gir et særlig homogent og rolig uttrykk i et rom. Denne løsningen krever imidlertid flere overveielser enn den hvite. Du må blant annet ta hensyn til:

  • Boligens arkitektur (skal det være én gjennomgående farge eller flere farger i de forskjellige rommene?)
  • Hvordan vil du atskille rom og farger? (Skal fargene for eksempel skilles midt på dørkarmen?)
  • Skal vinduskarmene males i samme farge som vegger og paneler?

Derfor bør du overveie nøye før du velger denne løsningen. Til gjengjeld får du en helt unik bolig med et både stringent og rolig uttrykk.

 

Respekt for det originale

Den siste stilen handler om å hylle boligens autentisitet og historie fullt ut. 

Denne stilen er for bolignerdene. 

Til deg som hyller autentisitet og har lidenskap for boligens originale uttrykk. Deg som bor i en villa med gul murstein og for eksempel holder fast på de mørkeblå vinduskarmene. Du som har tidløse bruksgjenstander og dekorasjoner i hjemmet.

Her er det ikke fargene som skaper boligen, men boligens historie som velger fargene. 

Lek boligdetektiv og gå på oppdagelsesferd i boligblader og -magasiner for å finne inspirasjon til den originale fargesettingen før du går i gang med den hvite penselen på loft og karmer i boligen. 

Finn nærmeste loppemarked og let etter tidløse kunst- og bruksgjenstander som supplerer stilen.

Skap et inspirerende og autentisk hjem.