Rask Levering
Alltid fri frakt over 1000 kr.
30 dages returrett
Avhent i butikk
Rask Levering
Alltid fri frakt over 1000 kr.
30 dages returrett
Avhent i butikk
  • ...

Dekso AÏR - Allergivennlig veggmaling

Flügger Dekso AÏR er en allergivennlig maling for deg som ønsker å ta ekstra godt vare på deg selv når du maler.

  • Inneholder ingen allergifremkallende stoffer
  • Sertifisert med det nordiske astma- og allergimerket
  • Samme høye kvalitet og funksjonalitet som våre andre produkter

Dekso Aïr er den første allergivennlige malingen på markedet med det felles nordiske astma- og allergimerket. I tillegg har den de tre mest kjente og anerkjente merkene: Svanemerket, M1 og EU-blomsten. Dette betyr at malingen er av høy kvalitet, tar hensyn til miljøet, har lav utgassing og inneholder ingen allergifremkallende stoffer.

Kjøp Dekso AÏR

Hva betyr astma- og allergimerket for deg som forbruker eller profesjonell maler?

Asthma Allergy Nordic er det felles nordiske astma-allergimerket støttet av de tre offisielle astma- og allergiforbundene i Danmark, Sverige og Norge. Merket er din garanti for at malingen ikke inneholder klassifiserte allergifremkallende stoffer som blant annet kan forårsake kontakteksem.

Dekso AÏR produseres på Flüggers egen fabrikk i Kolding i hvitt og råhvitt. Det er ikke mulig å tone malingen i ettertid, da merkingen da vil forsvinne.

Den første malingen i verden med det felles nordiske astma- og allergimerke 

Ifølge Anne Holm Hansen, direktør for Astma-Allergi Danmark, er de klar over at medlemmene deres ønsker en maling de tåler. En maling som ikke forårsaker astma og kontakteksem på huden. De er også klar over at det kan være en utfordrende oppgave for produsentene, og de setter derfor pris på at Flügger aktivt har engasjert seg i dette og har utviklet Dekso AÏR og fått den sertifisert. Dette gir personer med allergi, men også vanlige forbrukere, muligheten til å trygt kjøpe allergivennlig maling.

Les mer om Nordic Asthma Allergy Nordic

Fire gode merkninger i én maling 

I tillegg til å være merket med astma- og allergimerket, bærer malingen også Svanemerket og EU-blomsten, som sikrer et mer miljøvennlig valg. Disse merkene har også strenge kvalitetskrav, slik at du på ingen måte går på kompromiss med kvaliteten ved å velge Dekso AÏR. Til slutt har malingen også oppnådd en M1-merking, som sikrer lav utgassing i luften der malingen påføres.

Se mere om de forskellige mærkninger