Rask Levering
Alltid fri frakt over 1000 kr.
30 dages returrett
Avhent i butikk
Rask Levering
Alltid fri frakt over 1000 kr.
30 dages returrett
Avhent i butikk
  • ...

Pensler til treverk

Maling av treverk kan kreve enten store strøk eller fullstendig presisjonsarbeid. Derfor er det viktig å velge en god pensel til treverk som passer til det du skal male. Når du skal male treverk med store flater, som f.eks. treverket på huset, garasjen eller rekkverket, er det lurt å bruke en bred pensel som kan romme mye maling eller trebeskyttelse. Da går det raskere og enklere å male, og det gjør maleprosessen enklere. Til mindre treverk som møbler og trepanel er det lurt å bruke små pensler, slik at du enkelt kan male selv vanskelige områder med en fin finish.
12 produkter
-25%
Ovalpensel High Finish - 100% FSC - Flügger
Fra kr 119,25
Ord. pris kr 159
+ evt. lev. kostnader
-25%
Flatpensel High Finish - 100% FSC - Flügger
Fra kr 111,75
Ord. pris kr 149
-25%
Flügger Professionel Allround fasade pensel
Fra kr 254,25
Ord. pris kr 339
-25%
Flatpensel Super Finish 1895
Fra kr 63,71
Ord. pris kr 84,95
-25%
Flatpensel Super Finish skrå fibre 1845
Fra kr 104,25
Ord. pris kr 139
+ evt. lev. kostnader
-25%
Flatpensel Non-Drop 1500
Fra kr 26,96
Ord. pris kr 35,95
Viser 12 produkter av 12

Typer pensler for treverk

Når du maler treverk, handler det om å male store flater som utendørs treverk eller å male med stor presisjon på trepanel, vinduer, dører eller tremøbler. Avhengig av hva du skal male, er det viktig å ha gode pensler til jobben. Å velge riktig type pensler til malerjobben er spesielt viktig for å gjøre prosessen så enkel som mulig. Dette sikrer også en fin finish på sluttresultatet.

Til trearbeid kan du bruke følgende pensler:

  • Flat pensel
  • Fasadepensel
  • Rund pensel
  • Skråpensel

Fasadepensel

En fasadepensel er en større og bredere pensel for maling av større flater og egner seg for maling med trebeskyttelse eller treverk utendørs. Med sitt store volum kan en fasadepensel romme mye maling, noe som letter maleprosessen. Hvis du skal male terrassen, boden eller treverket på huset ditt, kan du enkelt dekke store flater med en fasadepensel og male mindre deler av treverket og detaljer som krever mer presisjon, med mindre pensler.

Flat pensel

Den flate penselen er en god pensel til de fleste malejobber, siden den har en størrelse og et volum som gjør at du kan male større flater og få en god finish. Den flate penselen kan brukes på treverk som møbler, paneler, rammer og annet treverk både innendørs og utendørs.

Rund pensel

En rund pensel er en flott pensel til små reparasjoner og etterbehandling av treverk både innendørs og utendørs. Avhengig av penselens størrelse kan du bruke den til å male møbler eller mindre detaljer som sprossene på vinduer eller dører.

Skrå pensel

Den skråstilte penselen er en utmerket pensel for presisjonsmaling. Penslen gør arbejdet let og enkel, når du skal male helt lige linjer som på panelerne langs gulv, vægge, døre og vinduer. Du kan også bruke en skråpensel til å male detaljer på treverk utendørs eller til å male treverk som vinduer og dører.