Rask Levering
Alltid fri frakt over 1000 kr.
30 dages returrett
Avhent i butikk
Rask Levering
Alltid fri frakt over 1000 kr.
30 dages returrett
Avhent i butikk
  • ...

Generell rengjøring

Et godt forarbeid er en forutsetning for ethvert renoveringsprosjekt. Rengjøring med grunning er derfor også en viktig del av dette, noe som gir overflaten de beste forutsetningene for god vedheft av den påfølgende behandlingen. Samtidig vil en ren og ryddig overflate før maling gi et vakkert, ensartet og jevnt resultat av arbeidet ditt. Grunningsrenseren gjør rengjøringen enkel, rask og effektiv, slik at du kan oppnå en optimal finish.
8 produkter
Flügger Natural Wood Trerens
Fra kr 209
Flügger Hardwood Cleaner - Teak/Trerens
Fra kr 149
+ evt. lev. kostnader
Flügger Terrasserens
Fra kr 99,95
+ evt. lev. kostnader
Flügger Fluren 37 Spray - Grunnrengjøring
Fra kr 149
Flügger Fluren 37 - Grunnrengjøring
Fra kr 149
Flügger Fluren 39 - Desinfeksjonsmiddel
Fra kr 199
Flügger Fluren 49 - Sot- & nikotinrens
Fra kr 199
Viser 8 produkter av 8

Hvad er grundrens?

Grunnrens er et bredt, allsidig rengjøringsmiddel som egner seg spesielt godt til rengjøring og avfetting av overflater før videre behandling. Det fjerner effektivt fett, olje, såperester, sot, smuss og skitt, slik at du får en ren overflate før maling eller annen overflatebehandling.

Det finnes ulike grunningsmidler for den typen materiale og overflate du skal rengjøre. I tillegg finnes det også ulike varianter av grunnrens, for eksempel flytende, spray eller frotté.


Hva kan grunnrens brukes til?

Grunnrens kan brukes til de fleste overflater, men brukes oftest til overflater som skal males. Du kan også rengjøre fliser, metall, glass, vinyl og linoleum, samt andre malte eller lakkerte overflater som tåler vann.

Grunnrens fjerner ikke bare skitt og smuss fra overflaten, men fjerner også gjenstridig fett, olje, tobakkstjære og sot.

Du kan bruke grunnrens på overflater som f.eks:

  • Vegger
  • Tak
  • Fasader
  • Malt treverk

Du kan også bruke grunnrens til å rengjøre pensler og malerruller. Ved å rengjøre malerverktøyet godt forlenger du levetiden og sikrer at det er helt rent og fritt for malingsrester neste gang du skal bruke det.

På grunn av grunningens høye PH-verdi anbefales det å bruke trerens ved rengjøring av treverk. Grunnrens kan nemlig misfarge naturlig treverk, forårsake hvite flekker på galvanisert stål og hindre den påfølgende behandlingen i å herde skikkelig..


Slik bruker du grunnrens

Et grunnrengjøringsmiddel er en viktig del av et godt forarbeid og bidrar til å sikre et best mulig sluttresultat. Før du begynner å rengjøre overflaten du senere skal behandle, er det viktig å velge et rengjøringsmiddel som egner seg for det materialet du skal rengjøre.

Hvis du bruker et flytende grunnrengjøringsmiddel, blander du rengjøringsmiddelet med vann i henhold til anvisningene på flasken. Vask deretter overflaten grundig med en svamp. Fortsett å vaske til svampen er helt ren, vask deretter med rent vann og la overflaten tørke.

Når overflaten er tørr, kan den males over eller behandles på annen måte. Tørketiden kan være opptil 24 timer.