Rask Levering
Alltid fri frakt over 1000 kr.
30 dages returrett
Avhent i butikk
Rask Levering
Alltid fri frakt over 1000 kr.
30 dages returrett
Avhent i butikk
  • ...

Maleruller for lakk

Maling er en rask og enkel måte å friske opp treverket i hjemmet på, og med den rette malingsrullen for lakkering kan du gjøre det enda enklere. Med en lakkeringsrulle får du dessuten det beste resultatet med vakre, jevne og glatte overflater. Det kan være et gammelt tregulv som over tid trenger å friskes opp med ny lakk. Det kan også være dører, benkeplater eller annet treverk i hjemmet ditt som tidligere har blitt behandlet med lakk.
6 produkter
-25%
Flügger Malerulle Skum Quick
Fra kr 44,96
Ord. pris kr 59,95
+ evt. lev. kostnader
-25%
Flügger Rullebøyle kort - NYTT DESIGN
Fra kr 63,71
Ord. pris kr 84,95
+ evt. lev. kostnader
-25%
Flügger Rullebøyle lang - NYTT DESIGN
Fra kr 67,46
Ord. pris kr 89,95
+ evt. lev. kostnader
-25%
Rullesett Velour Fine Quick
Fra kr 111,75
Ord. pris kr 149
-25%
Basic Rullesett 7880
Fra kr 74,96
Ord. pris kr 99,95
+ evt. lev. kostnader
Viser 6 produkter av 6

Hvilken malingsrulle for lakk?

Det finnes ulike typer malerruller som kan brukes til lakkering. Det viktigste når du skal velge malerulle til lakkering, er å velge en interiørrulle med korte, fine hår eller en skum- eller mikrofiberrulle. Finhårede skum- eller mikrofiberruller gir en jevn overflate og tar med seg mindre av malingen tilbake når den rulles ut. Dette gir et jevnt og glatt resultat og etterlater et nesten usynlig rullespor.

Malingsrulle for lakkering av treverk

Lakkrullen kalles også møbelrullen, fordi den lille størrelsen og det korthårede skum- eller mikrofibermaterialet gir fine, glatte overflater. Den kan brukes på alt treverk innendørs der du ønsker en fin finish uten rullemerker. Møbler, dører, benkeplater, karmer og andre treflater kan enkelt males med et fint og tynt lag med lakk uten synlig rullestruktur. Hvis du vil ha mer lakkdekning på overflaten, påfører du ganske enkelt flere strøk. Du kan også bruke skumruller og mikrofiberruller til å påføre lakk for mindre rullemerker.

Malerrulle for lakkering av gulv

Når du skal lakkere gulv, maler du ofte større flater enn møbler, dører eller benkeplater. Derfor er det en god idé å velge en malerulle som er bredere. Du kan også velge en malerull med litt lengre luv for å gi overflaten litt mer struktur enn når du bruker en kort luv, skum eller mikrofiber.


Malingsrulle til lakk:

  • Malingsrulle av skumplast
  • Malingsrulle av mikrofiber
  • Malerrulle med fine hår