Rask Levering
Alltid fri frakt over 1000 kr.
30 dages returrett
Avhent i butikk
Rask Levering
Alltid fri frakt over 1000 kr.
30 dages returrett
Avhent i butikk
  • ...

Pensler til gulv

Når du skal male gulv, må du male store flater samt kanter og hjørner. Gulvmaling krever stor presisjon når du skal male langs gulvlister og lange strøk på store flater. Du trenger forskjellige typer pensler for å male de ulike områdene for gulvmaling.
5 produkter
-25%
Flatpensel Super Finish 1895
Fra kr 63,71
Ord. pris kr 84,95
-25%
Prem. Gulvlakkpensel 3558
Fra kr 194,25
Ord. pris kr 259
+ evt. lev. kostnader
NYHET !
-25%
Utsparingspute (Ny model) - 120 mm - Stiwex
Fra kr 134,25
Ord. pris kr 179
+ evt. lev. kostnader
-25%
Utsparingspute Refill - Modell 8852
Fra kr 96,75
Ord. pris kr 129
+ evt. lev. kostnader
Viser 5 produkter av 5

Typer pensler for gulvmaling

Pensler til gulvmaling finnes i mange forskjellige typer og størrelser. Når du skal velge pensler til gulvmaling, er det først og fremst viktig å velge en stor pensel og en liten pensel.

Den store penselen skal kunne romme mye maling, da den brukes på store flater og kan lette maleprosessen. Som et alternativ til gulvmalingspensler kan du også bruke en malerull til å påføre gulvmaling på store flater. Uansett hva du velger, er det en god idé å male de store flatene med en teleskopstang, som gjør det enklere å påføre lange strøk med gulvmaling på de store flatene.

Bruk den lille gulvmalingspenselen til å male langs kanter og hjørner. En liten pensel er mye lettere å kontrollere i denne delen av maleprosessen, og du får bedre mulighet til å male rette linjer.

Til gulv kan du bruke penslene:

  • Vinkelpensel
  • Flat pensel
  • Rund pensel

Vinkelbørste

En vinkelpensel er god til å trimme kanter mellom to flater og er derfor ideell til bruk langs gulv og gulvlister. Penselen har god kapasitet til å holde på en god mengde maling, slik at du kan gjøre lange, rette streker langs kantene.

Flat pensel

En flat pensel er god til de fleste malejobber, da den kan holde mye maling, avhengig av volumet, samtidig som den gir en god finish. Den egner seg derfor godt til å male kantene på gulvet.