Rask Levering
Alltid fri frakt over 1000 kr.
30 dages returrett
Avhent i butikk
Rask Levering
Alltid fri frakt over 1000 kr.
30 dages returrett
Avhent i butikk
  • ...

Pensler til panel

Å male panel kan være vanskeligere enn å male større flater. Men det kan gjøres til en enkel og lett oppgave hvis du sørger for å ha noen gode pensler til jobben. Pensler til panel hjelper deg med presisjonsarbeid og en flott finish
7 produkter
-25%
Ovalpensel High Finish - 100% FSC - Flügger
Fra kr 119,25
Ord. pris kr 159
+ evt. lev. kostnader
-25%
Flatpensel High Finish - 100% FSC - Flügger
Fra kr 111,75
Ord. pris kr 149
-25%
Flatpensel Super Finish 1895
Fra kr 63,71
Ord. pris kr 84,95
-25%
Flatpensel Super Finish skrå fibre 1845
Fra kr 104,25
Ord. pris kr 139
+ evt. lev. kostnader
-25%
Flatpensel Non-Drop 1500
Fra kr 26,96
Ord. pris kr 35,95
Viser 7 produkter av 7

Typer pensler for panel

Du kan bruke forskjellige typer pensler til å male panel. Det viktigste er en pensel som kan romme en god mengde maling, slik at du kan male lange strøk på panelet og unngå å måtte stoppe halvveis. Samtidig er det viktig med mindre pensler for å male kantene på panelet, som krever mer presisjon, slik at du unngår å male på flaten ved siden av.

Til paneling kan du bruke penslene:

  • Flat pensel
  • Faset pensel
  • Spaltepensel

Flat pensel

En flat pensel er en god pensel til å male panel, rammer og lister med. Den flate formen gjør det enkelt å male større deler av panelet, samtidig som den rommer mye maling slik at du kan male i lange, fine strøk.

Skrå pensel

En skråpensel er en god pensel til å male helt rette linjer mellom flater som ligger tett inntil hverandre. Den egner seg derfor godt til maling av paneler som er omgitt av vegger og andre flater. Den skrå penselen hjelper deg med å øke presisjonen når du maler panel og sørger for en fin finish.

Spaltepensel

Spaltepenselen er, som navnet antyder, god til maling av sprosser. Det gjør den perfekt til mindre malejobber, samt til de helt små detaljene og hjørnene som ellers kan være vanskelige å komme til. Det er også en god pensel til panel, der det handler om detaljer og ikke minst presisjon langs langkantene.