Rask Levering
Alltid fri frakt over 1000 kr.
30 dages returrett
Avhent i butikk
Rask Levering
Alltid fri frakt over 1000 kr.
30 dages returrett
Avhent i butikk
  • ...

Dekkfilt

Maskering er uunnværlig når du skal male eller gjøre andre oppussingsprosjekter. Med duker eller andre typer maskering slipper du å bekymre deg for å søle maling eller på annen måte få maling på steder du ikke ønsker å male. Samtidig bidrar dukene også til å gjøre rengjøringen enklere, slik at oppryddingen etter at du er ferdig med å male eller annet oppussingsarbeid går raskt.
1 produkt
-25%
Afdækningsfilt 250 g
Fra kr 179,25
Ord. pris kr 239
+ evt. lev. kostnader
Viser 1 produkter av 1

Hva er dekkfilt?

Dekkfilt er en type takbelegg som består av to komposittmaterialer med en plastbakside og en myk overflate. Dette skiller den fra andre typer takpapp, som takpapp eller takplast, som bare består av ett materiale.

Hva kan dekkfilt brukes til?

Maskeringsfilt brukes til å beskytte gulv og møbler under malerarbeidet. Maskeringsfilt er spesielt nyttig for tepper, ettersom plastbaksiden hindrer sølt maling i å trenge gjennom. Maskeringsfilt er også ypperlig til bruk på tregulv eller andre gulv som du ønsker å gi ekstra beskyttelse. Den myke filten avlaster trykket fra malerstigen slik at den ikke etterlater merker på overflaten, samtidig som den beskytter deg mot riper og andre skrammer.

Fordeler med dekkfilt

I tillegg til å beskytte gulvene mot riper, skraper og merker, har dukene også andre store fordeler. Plasten på baksiden av maskeringsfilten hindrer sølt maling i å sive ned gjennom maskeringen til underlaget. Samtidig suger filten også opp malingsølet, slik at du slipper å gå rundt i maling og dra den med deg rundt på større områder.

Dekkfilt er også en god og solid type dekke som også kan brukes utendørs, da den ikke blåser rundt som andre typer dekke. Du kan også unngå malingssøl på fliser, terrassebord eller andre utendørs gulvbelegg hvis du bruker dekkfilt.