Rask Levering
Alltid fri frakt over 1000 kr.
30 dages returrett
Avhent i butikk
Rask Levering
Alltid fri frakt over 1000 kr.
30 dages returrett
Avhent i butikk
  • ...

Flügger og Svanemerket

Svanemerket er et felles nordisk miljømerke. Svanen og EU Ecolabel er de to eneste offisielle miljømerkene i Danmark. At det er offisielt betyr at det har myndighetenes støtte. Svanemerket er en av verdens strengeste miljøsertifiseringer, og kravene utvikles og skjerpes kontinuerlig.

Merket hjelper deg å navigere og gjør det enkelt å ta miljøvennlige valg. Du trenger ikke å sette deg inn i hvordan produktene er produsert, lese lange innholdsfortegnelser eller pugge lange lister over kjemikalier du vil unngå. Bare se etter Svanemerket på produktene dine, så vet du at produktet er bedre for miljøet og for deg - og at det er et av de miljømessig beste produktene innen sin produkttype.

Hva betyr Svanemerket når det gjelder maling og trebeskyttelse?

Svanemerket maling oppfyller de strengeste miljø- og kjemikaliekravene og gjør det enkelt å ta vare på miljøet - og deg selv. Samtidig er det også en merking som stiller krav til malingens kvalitet. Det betyr at både miljø og kvalitet er prioritert i våre svanemerkede produkter.

 


Svanemerket innendørsmaling

For innendørsmaling som vegg- og takmaling betyr Svanemerket på produktet blant annet at du får et produkt med strenge krav til

  • Lav emisjon - dvs. strenge krav til hvilke stoffer og hvor mye som kan avgis til inneklimaet.
  • God dekkevne, slik at du trenger å bruke så lite maling som mulig
  • God robusthet, slik at du ikke trenger å male om så ofte.


Svanemerket utendørsmaling

Når det gjelder trebeskyttelse og fasademaling, betyr Svanemerket på produktet blant annet at du får et produkt med strenge krav til

  • Holdbarhet
  • Motstandsdyktighet mot mugg- og muggvekst på overflaten
  • Innhold av helse- og miljøskadelige stoffer.

 


Les mer om Svanemerket på www.svanemerket.no.