Rask Levering
Alltid fri frakt over 1000 kr.
30 dages returrett
Avhent i butikk
Rask Levering
Alltid fri frakt over 1000 kr.
30 dages returrett
Avhent i butikk
  • ...

Tildekking

Tetting er en viktig del av ethvert oppussingsprosjekt. Enten du skal male, tapetsere eller noe helt annet, er maskering til stor hjelp. Både under og etter at jobben er gjort. Med maskeringstape og maskeringsfilt, maskeringspapir eller maskeringsplast trenger du ikke å bekymre deg for malingssøl eller annet under arbeidet. Skulle du søle litt maling på maskeringen underveis, kan du trygt fortsette arbeidet uten å måtte rydde opp med en gang.

Maskeringsteipen bidrar også til at du ikke maler der du ikke trenger å male, slik at du raskere kan male langs lister og karmer. Maskeringsteip gjør arbeidet ditt enklere og gir deg et flott resultat uten unødvendig rengjøring etterpå.

17 produkter
Maskeringstape - Flügger
Fra kr 94,95
+ evt. lev. kostnader
Guld maskeringstape - Flügger
Fra kr 149
+ evt. lev. kostnader
UV maskeringstejp - Flügger
Fra kr 119
UV maskeringstape premium - Flügger
Fra kr 179
+ evt. lev. kostnader
Sensitive maskeringstejp - Flügger
Fra kr 119
+ evt. lev. kostnader
Afdækningsfilt 250 g
Fra kr 239
+ evt. lev. kostnader
Plastfolie 20µ - 100% Gjenbruksplast
Fra kr 269
+ evt. lev. kostnader
Beskyttelsespapp 125 g FSC certificeret
Fra kr 199
+ evt. lev. kostnader
Beskyttelsespapp m/plastbelægning
Fra kr 1 129
Selvklebende maskeringspapir
Fra kr 339
+ evt. lev. kostnader
QuickMask Papir
Fra kr 109
+ evt. lev. kostnader
QuickMask Plastik
Fra kr 149
+ evt. lev. kostnader
Plastfolie 13 µ Resirkulert plast
Fra kr 159
+ evt. lev. kostnader
Dispenser t/QuickMask
Fra kr 79,95
+ evt. lev. kostnader
Viser 17 produkter av 17

Typer av tildekkning

Det finnes flere forskjellige typer overtrekk, hver med sine egne egenskaper og fordeler når det gjelder bruk. Du kan bruke ulike typer dekkfilt, dekkpapp og dekkplast til å dekke møbler og gulv.

Du kan velge mellom:

  • Dekkfilt
  • Dekkpap
  • Dekkplast
  • Maskeringstape

Dekkfilt

I motsetning til de andre typene dekke er filt satt sammen av to ulike materialer og består dermed av en plastrygg og en myk overflate. Dette gjør denne typen dekke spesielt godt egnet til bruk på tregulv eller andre gulv som du ønsker å gi ekstra beskyttelse. Den myke filten gir god beskyttelse mot riper og eventuelle trykkmerker fra malerstigen. I tillegg forhindrer plastbaksiden at sølt maling trenger inn og setter merker på gulvet.

Dekkpap

Dekkpap gir også optimal beskyttelse ved maling eller andre prosjekter og er enkel å bruke på gulv, da den raskt og enkelt kan rulles ut over store flater. Samtidig kan du med noen få snitt enkelt tilpasse maskeringsfilten rundt rør eller lignende, slik at den kan legges helt opp til gulvlister. Ønsker du ekstra beskyttelse, kan du finne ekstra kraftig kvalitetsmaskeringsfilt.

Dekkplast

Dekkplast skiller seg fra andre typer maskering ved at det tynnere materialet egner seg best til tildekking av møbler eller dører og vinduer. Dekkplast kan enkelt henges opp med maskeringstape, noe som gjør den ideell til tildekking av dører og vinduer eller som en barriere mot støv eller annet rusk fra arbeidet ditt.

Maskreringstape

Maskeringstape er et uunnværlig verktøy, spesielt når du maler. Maskeringstape er en fin måte å unngå å male på steder som ikke skal males. Samtidig sørger maskeringstape for fine, skarpe kanter.