Rask Levering
Alltid fri frakt over 1000 kr.
30 dages returrett
Avhent i butikk
Rask Levering
Alltid fri frakt over 1000 kr.
30 dages returrett
Avhent i butikk
  • ...

Hvorfor velge Flügger farve?

Hos Flügger farve vil du alltid møte faglig kompetente medarbeidere, som kan gi deg den gode veiledningen som Flügger er kjent for. Sammen med vår høye produktkvalitet gir det deg det beste utgangspunktet for et godt resultat hele veien gjennom prosjektet.

Flügger Fargekonsulent

Enten du ser etter inspirasjon for å prøve noe nytt, eller er usikker på hvor du skal starte i et vanskelig rom, vil våre Fargekonsulenter hjelpe deg i prosessen med å finne de perfekte fargene til hjemmet ditt.

Les mer om fargekonsulent tjenesten her

Tusenvis av fantastiske farger

Vi lanserte nylig et splitter nytt fargekart i samarbeid med Skeidar, med 15 tidsriktige nyanser. Opplev disse, og tusenvis av andre farger, i din nærmeste Flügger butikk.

Se noen av våre fargekart her

Unike resultat med effektprodukter

Med vårt store utvalg effektprodukter er det bare fantasien som setter grenser for hva du kan skape hjemme. Hos oss finner du sparkelmalingen KABRIC, sparkelen KC14 og metallpastaen SPACE fra Detale CPH.

Nysgjerrig på produktene fra Detale CPH?

DETALE CPH i Flugger

Se mer her

Svanemerket både inne og ute

Flügger produsere produktene sine selv og er stolte av å kunne vise til et sortiment av svært høy kvalitet hvor et stort utvalg er Svanemerket. Hos oss kan du være trygg på at kvalitet og miljø går hånd i hånd.

Se vår interiørmaling her
Se vår utendørsmaling her